Un fan al lui Manchester United este noul Nostradamus! A prezis toate evenimentele din meciul cu PSG şi i-a uimit pe englezi! Foto

Razvan Nicolae   
în Manchester United
07/03/2019, 17:06
Un fan al lui Manchester United este noul Nostradamus! A prezis toate evenimentele din meciul cu PSG şi i-a uimit pe englezi! Foto GALERIE FOTO
Un fan al lui Manchester United este noul Nostradamus

Un fan al lui Manchester United poate fi numit noul Nostradmus. Timmy Chin, suporter al “diavolilor”, a postat un mesaj incredibil pe Twitter, în care a prevestit toate evenimentele din meciul cu PSG, cu doar câteva minute înainte de startul partidei de pe “Parc des Princes”.

Un fan al lui Manchester United este noul Nostradamus. Câţi bani câştiga la pariuri dacă miza pe profeţia lui

Un fan al lui Manchester United este noul Nostradamus în rândul suporterilor echipei antrenate de Ole Gunnar Solskjaer. Cu şase minute înainte de startul meciului de pe “Parc des Princes”, Timmy Chin a prezis toate evenimentele care vor avea loc în timpul partidei. La câteva ore după ce Manchester United a învins-o pe PSG, scor 3-1, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Diego Dalot a distribuit mesajul fanului care a prezis totul.

“Sincer, am un sentiment bun înainte de meci. Probabil o să fim umiliţi sau o să facem spectacol. Lukaku marchează două goluri. PSG va înscrie o dată şi Rashford va da golul calificării în minutul 90+2”, a fost mesajul postat de Timmy Chin cu şase minute înainte de startul meciului PSG – Manchester United 1-3. Jurnaliştii englezi au calculat ce cotă ar fi primit suporterul din partea caselor de pariuri, iar rezultatul a fost unul uimitor: 1.500. Dacă ar fi mizat 10 lire sterline, Timmy Chin ar fi fost mai bogat cu 15.000 de lire sterline.

Un fan al lui Manchester United este noul Nostradamus după ce a prezis toate evenimentele din meciul cu PSG
Un fan al lui Manchester United este noul Nostradamus după ce a prezis toate evenimentele din meciul cu PSG

Marcus Rashford a fost eroul lui Manchester United în meciul cu PSG

Marcus Rashford a marcat golul calificării lui Manchester United în sferturile de finală ale Ligii Campionilor din penalty, reuşita venind în minutul 90+4. La finalul meciului, atacantul englez era vizibil emoţionant după reuşita de pe “Parc des Princes”.

“A trebuit să rămân calm, a trebuit să bat penalty-ul, dar a fost important să bat bine penalty-ul. Face parte din joc, pentru momente de acestea te apuci de fotbal”, a declarat Marcus Rashford la finalul meciului PSG – Manchester United 1-3.

Închide ×