Un fan al lui Manchester United, înjunghiat în Paris! A fost operat de urgenţă

Razvan Nicolae   
in Manchester United
07/03/2019, 22:20
Un fan al lui Manchester United, înjunghiat în Paris! A fost operat de urgenţă GALERIE FOTO
Un fan al lui Manchester United, înjunghiat în Paris

Un fan al lui Manchester United a fost înjunghiat în Paris după ce favoriţii au eliminat-o pe PSG în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Poliţia din capitala Franţei a anunţat că a reţinut deja un suspect, în timp ce suporterul a fost operat de urgenţă joi după-amiază.

Un fan al lui Manchester United, înjunghiat în Paris. Ce s-a întâmplat la finalul meciului

Un fan al lui Manchester United a fost înjunghiat în Paris la scurt timp după terminarea meciului din manşa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Bărbatul de 44 de ani a avut o altercaţie cu un şofer de taxi şi a ajuns la spital. Presa din Anglia a anunţat că englezul era însoţit de alte trei persoane, iar aceştia cântau după victoria favoriţilor în faţa lui PSG.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Taximetristul a fost enervat de grupul de suporteri şi le-a cerut să se dea jos din maşină. După o scurtă ceartă, francezul a scos un cuţit şi a ameninţat o femeie care făcea parte din grupul de suporteri. Fanul lui Manchester United a sărit în ajutor şi a fost înjunghiat şi lăsat în stradă.

Un fan al lui Manchester United, înjunghiat în Paris după meciul cu PSG
Un fan al lui Manchester United, înjunghiat în Paris după meciul cu PSG

Suporterul lui Manchester United a fost operat de urgenţă joi

Suporterul lui Manchester United a fost transportat de urgenţă la spital, după ce cuţitul i-a perforat plămânul. Joi după-amiază, britanicul de 44 de ani a fost operat, iar medicii au susţinut că viaţa acestuia nu este pusă în pericol.

Poliţia din Paris a anunţat joi că a arestat un suspect în acest caz, însă arma nu a fost găsită. Peste 4.000 de suporteri ai lui Manchester United au făcut deplasarea în capitala Franţei pentru meciul cu PSG. La finalul partidei de pe “Parc des Princes”, englezii s-au bucurat de o calificare istorică în faţa campioanei din Ligue 1.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×