Fotbal international

Un fan al lui Manchester United şi-a pariat moştenirea pe Liverpool! Câţi bani a câştigat după ce “cormoranii” au devenit campionii Angliei

12.07.2020 | 11:30
Un fan al lui Manchester United sia pariat mostenirea pe Liverpool Cati bani a castigat dupa ce cormoranii au devenit campionii Angliei
ADVERTISEMENT

Liverpool a reușit să recâștige titlul în fotbalul englez după o aștepetare de trei decenii. Echipa lui Jurgen Klopp a dominat cap coadă acest sezon și ar fi putut rata trofeul numai dacă pandemia ar fi avut drept consecință înghețarea sezonului de Premier League, deși ar fi fost o mare nedreptate pentru cormorani, cu 26 de puncte la momentul întreruperii peste Manchester City.

În cele din urmă Premier League s-a reluat și Liverpool a îndeplinit formalitatea celor șase puncte de care mai avea nevoie matematic, provocând marea bucurie a fanilor, chiar dacă aceștia nu au putut fi lângă echipă, pe stadion, pentru a sărbători împreună.

ADVERTISEMENT

Tot o mare bucurie a produs câștigarea campionatului de către The Reds și pentru un suporter al lui Manchester United. Aceasta deoarece omul a riscat o sumă uriașă în luna octombrie 2019, pariind pe Liverpool campioană. Ar fi primit înapoi suma pariată dacă sezonul nu ar mai fi fost reluat, dar frustrarea sa ar fi fost cu adevărat una uriașă, pentru că era clar că nimic nu mai putea opri triumful lui Mo Salah și compania.

Fanul lui Manchester United a fost foarte sigur că Liverpool va ieși campioană

Tony Ward, în vârstă de 55 de ani, din Bradford, a moștenit după decesul mamei sale la vârsta de 82 de ani, suma de 60.000 de euro. Pe care a decis să o parieze pe câștigarea titlului de către Liverpool. Cum cota primită a fost de 4/6 rezultă un câștig în valoare de 97.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Un fan al lui Manchester United şi-a pariat moştenirea pe Liverpool! Câţi bani a câştigat după ce “cormoranii” au devenit campionii Angliei. Acesta e biletul câștigător. Foto: The Sun.co.uk

Desigur că suma jucată era una extrem de mare şi în octombrie 2019, atunci când a depus el biletul, nu era aşa de clar că Liverpoolva mărşălui de una singură spre titlu, însă Tony spune că aşa a simţit să facă şi că mama lui nu s-ar fi supărat pentru alegerea făcută, de a risca, pentru că ei îi plăceau caii câştigători.

Ar fi fost foarte supărat dacă se oprea campionatul și își primea banii înapoi

Fanul lui Manchester United spune că nici un moment nu s-a îndoit de faptul că Liverpool va triumfa în acest sezon, după ce l-a pierdut pe cel anterior în mod incredibil, având 97 de puncte, o sumă care ar fi făcut-o campioană detașat în oricare altă ediție de Premier League, numai anul trecut nu, pentru că Manchester City a avut cu un punct mai mult!

ADVERTISEMENT

Singura lui anxietate a fost legată de incertitudinea reluării campionatului după pandemie, pentru că recunoaște că ar fi avut o imesnă frustrare să piardă câștigul de 37.000 de euro dintr-un motiv care nu a mai existat până acum în sport.

Vrea să plece într-o vacanță

Tony Ward a câștigat pe succesul lui Liverpool, dar pentru el The Reds au fost strict un business. Pentru că echipa lui de suflet este Manchester United, de la meciurile căreia nu lipsea până la interdicția de a mai intra spectatori pe stadioane.

ADVERTISEMENT

El a dezvăluit că vrea să folosească o parte din bani pentru a merge într-o vacanță și pe restul îi va lăsa în bancă pentru cazul în care ar mai apărea probleme economice grave în Marea Britanie sau la nivel mondial.

ADVERTISEMENT