Fotbal international

Un fan al lui Sergio Ramos s-a făcut de râs înainte de El Clasico! Tunsoarea care a devenit virală! Foto

25.10.2018 | 21:11
Un fan al lui Sergio Ramos sa facut de ras inainte de El Clasico Tunsoarea care a devenit virala Foto

Un fan al lui Sergio Ramos s-a făcut de râs înainte de El Clasico. Spaniolul a vrut să se mândrească în faţa prietenilor cu o tunsoare nouă, dar a apelat la un frizer care, la prima vedere, pare că are puţină experienţă sau este un mare fan al catalanilor.

Cu doar câteva zile înainte de meciul Barcelona – Real Madrid, care se va disputa duminică, de la ora 17:15, un fan al madrilenilor şi-a dorit să aibă faţa fundaşului spaniol tunsă pe cap. De la dorinţă şi până la realitate a fost un drum lung. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Un fan al lui Sergio Ramos s-a făcut de râs înainte de El Clasico! Imaginea care a făcut înconjurul lumii

Fanul lui Sergio Ramos s-a făcut de râs înainte de El Clasico, în condiţiile în care a apelat la un frizer cu puţină experienţă în astfel de “operaţiuni”. În loc să-l aibă pe fundaşul spaniol tuns, spaniolul s-a trezit cu o adevărată “operă de artă”, care nu semăna deloc cu favoritul lui. În ultimul timp, acest tip de frizuri au devenit tot mai căutate, iar Lionel Messi, Donald Trump sau Kim Jung-un au fost printre modele alese.

Imaginea a făcut înconjurul lumii, iar fanul madrilenilor a devenit ţinta glumelor pe reţelele de socializare. “Doar un catalan putea să-l tundă aşa”, “S-a făcut de râs, doar ţine cu Realul”, “A avut curaj dacă a postat fotografia”, “Şi-a bătut joc frizerul de el. Acum mai plăteşte pentru o nouă tunsoare”, “Nici Salah nu-şi bătea joc mai bine de faţa lui Sergio Ramos” sau “Nu am văzut în viaţa mea ceva mai stupid”, au fost câteva dintre reacţiile internauţilor după ce au văzut imaginea care a devenit rapid virală.

Un fan al lui Sergio Ramos s-a făcut de râs înainte de El Clasico cu o tunsoare exotică
Un fan al lui Sergio Ramos s-a făcut de râs înainte de El Clasico cu o tunsoare exotică
Tags: