Sport

Mihai Rotaru, luat la rost de fanii Universității Craiova. Scrisoarea prin care i se cere cu insistență să cumpere jucători. Foto

Suporterii Universității Craiova nu pot trece peste dezamăgirea de a rata încă o dată titlul, iar un fan i-a trimis o scrisoare deschisă lui Mihai Rotaru cu o propunere neașteptată.
15.06.2022 | 17:32
Mihai Rotaru luat la rost de fanii Universitatii Craiova Scrisoarea prin care i se cere cu insistenta sa cumpere jucatori Foto
Suporterii Universității Craiova nu pot trece peste dezamăgirea de a rata încă o dată titlul, iar un fan i-a trimis o scrisoare deschisă lui Mihai Rotaru cu o propunere neașteptată. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii s-au despărțit de Laurențiu Reghecampf, așa cum FANATIK anunțase în exclusivitate de mai mult timp, și l-au numit în funcția de antrenor pe Laszlo Balint.

Mihai Rotaru, luat în vizor de un fan al Universității Craiova

Alegerea noului antrenor nu a fost pe placul suporterilor, care au criticat conducerea pentru aducerea fostului tehnician de la UTA Arad, considerând că acesta nu poate să producă rezultatele dorite.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ultrașii sunt nemulțumiți de faptul că Universitatea Craiova nu a făcut încă nicio mutare importantă pe piața transferurilor. În aceste condiții, un fan a venit cu o cerere inedită pentru finanțatorul Mihai Rotaru.

Laurențiu-Alexandru Naidin, care ocupă și funcția de vicepreședinte la organizația de tineret a PSD Gorj, a postat pe contul de Facebook o scrisoare deschisă pentru patronul ”Științei” în care cere achiziționarea unui jucător de certă valoare.

ADVERTISEMENT

Transfer cu banii din abonamente

”Domnule Mihai Rotaru, de-a lungul timpului ați susținut că vă pasă de suporteri și vreți ca aceștia să fie implicați în viața echipei, de aceea vă propun o soluție pentru ca suporterii să ajute clubul.

Toată suma strânsă din vânzarea de abonamente până la 31 august să fie direcționată către cumpărarea unui jucător de calitate, iar patronatul să scadă echivalentul acestei sume din datoria pe care clubul o are către acesta.

ADVERTISEMENT

Consideră că această variantă de 50/50 este corectă și în acest fel le-ați închide gura celor care spun că Universitatea Craiova este doar o afacere pentru dumneavoastră. Cu stimă, Un suporter al Craiovei”, este postarea făcută de Laurențiu-Alexandru Naidin, pe contul de Facebook.

fan Universitatea Craiova Mihai Rotaru

Badea cere răbdare pentru Laszlo Balint

Universitatea Craiova pleacă într-un stagiu de pregătire în Austria. Jucătorii oltenilor spun că Laszlo Balint este un antrenor deschis, dar nu văd cu ochi buni regimul spartan care li se pregătește.

ADVERTISEMENT

Criticile abătute asupra conducerii după numirea lui Laszlo Balint nu sunt împărtășite și de directorul Universității Craiova, Pavel Badea, care, într-un interviu pentru FANATIK, i-a îndemnat la calm pe suporteri și le-a cerut acestora să aibă răbdare cu noul tehnician.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,50 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: