Fotbal international

Un fan mexican a fugit la Campionatul Mondial cu banii de nuntă! Ce mesaj i-a lăsat logodnicei sale. Foto

Povestea zilei! Un fan mexican a plecat cu banii de nuntă la Campionatul Mondial din Qatar. Ce mesaj i-a transmis logodnicii sale.
29.11.2022 | 16:04
Un fan mexican a fugit la Campionatul Mondial cu banii de nunta Ce mesaj ia lasat logodnicei sale Foto
ADVERTISEMENT

Campionatul Mondial a adus la lumină poveşti fascinante ale fanilor, în ciuda tuturor controverselor generate de turneul final din Qatar.

Un suporter mexican a devenit viral pe internet. A plecat în Qatar să susțină naționala cu banii de nuntă

Povestea suporterului a apărut pe pagina de Facebook 90min, de unde s-a răspândit peste tot pe internet, spre amuzamentul fanilor.

ADVERTISEMENT

„Draga mea logodnică, îmi pare rău! Am folosit de banii de nuntă să vin în Qatar”, a fost mesajul scris pe o pancartă alături de care s-a pozat fanul Mexicului.

Mexicanul și-a asumat un risc mare pentru a-și susține echipa, iar suporterii l-au încurajat în comentariu și au lăudat curajul său ieșit din comun.

ADVERTISEMENT

Între Mexic și Qatar, este o distanță de aproximativ 13.000 de kilometri iar prețul biletul a explodat înainte de Campionatul Mondial, așa că „mica excursie” la Doha a fost cu siguranță costisitoare.

Din păcate pentru fan, Mexic e pe ultimul loc în grupa C, cu un singur punct. Cu toate astea, mexicanii se pot califica dacă vor învinge Arabia Saudită, iar Polonia va învinge Argentina.

ADVERTISEMENT

Doi fani marocani au plecat de la muncă la Campionatul Mondial din Qatar: „M-a sunat şeful şi m-a întrebat pe unde sunt”

FANATIK este prezent la Campionatul Mondial, iar reporterii noștri au stat de vorbă cu doi suporteri marocani care au venit tocmai din Maroc pentru a susține naționala.

„Ne bucurăm că suntem aici. Avem încredere în echipă, avem jucători buni şi antrenor bun, putem să câştigăm. Am venit din Maroc. Eu sunt din Larache, un oraş din nordul Marocului.

ADVERTISEMENT

Vreau să lupte. M-a sunat şeful şi m-a întrebat pe unde sunt. I-am spus că îmi pare rău, dar am venit să susţin Marocul la Cupa Mondială. Mă voi întoarce luni înapoi la muncă”, a spus unul dintre suporteri.

Doi fani argentineni au zburat 36 de ore pentru a fi alături de naționala Argentinei la Campionatul Mondial

FANATIK a spus povestea altor doi fani care au călătorit cu avionul nu mai puțin de 36 de ore cu avionul din Buenos Aires și până la Doha.

Tomas și Franc au dezvăluit detaliile aventurii: „Am ajuns la trei dimineaţa înainte de meci. Am călătorit o zi şi jumătate ca să ajungem la Doha. Suntem foarte dezamăgiţi de ceea ce s-a întâmplat cu Arabia Saudită. Dar nu avem de ales decât să avem încredere în Messi şi în echipă. Trebuie să iasă şi Leo Messi la iveală. Nu se poate. E căpitanul nostru, îl susţinem”, au relatat cei doi fani ai lui Boca Juniors.

ADVERTISEMENT