Sport

Un fan portughez, la un pas să fie bătut de dinamovişti! Ce s-a întâmplat în primele minute din Dinamo – Sporting! Foto

Un fan portughez la un pas sa fie batut de dinamovisti Ce sa intamplat in primele minute din Dinamo  Sporting Foto

Un fan portughez a fost la un pas să fie bătut de dinamovişti în timpul meciului Dinamo – Sporting. Cele două echipe se întâlnesc în manşa retur a barajului pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor EHF. În tur, lusitanii s-au impus, scor 32-31.

Un fan portughez, la un pas să fie bătut de dinamovişti. De la ce a pornit totul

Dinamoviştii au venit în număr mare în tribunele sălii “Dinamo” din Şoseaua Ştefan cel Mare, iar un fan portughez a fost la un pas să fie luat la bătaie de ultraşii “dulăilor”. Lusitanul a nimerit în mijlocul suporterilor echipei antrenate de Constantin Ştefan, iar spiritele s-au încins imediat.

Lusitanul a fost luat în colimator de dinamovişti, iar unul dintre fanii “dulăilor” a vrut să-l bată când l-a văzut în mijlocul suporterilor români. Stewarzii au intervenit imediat şi i-au despărţit pe suporterii care erau aproape de o bătaie generală. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Un fan portughez, la un pas să fie bătut de dinamovişti în timpul meciului Dinamo - Sporting
Un fan portughez, la un pas să fie bătut de dinamovişti în timpul meciului Dinamo – Sporting

Au fost suplimentate numărul locurilor în sala “Dinamo”

Faptul că Dinamo este aproape de o calificare în optimile de finală în Liga Campionilor EHF i-a făcut pe fanii “dulăilor” să epuizeze biletele în timp record. Conducătorii clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare au decis să suplimenteze numărul de locuri din sala “Dinamo”.

“Vor mai fi, în acest fel, 300 de locuri în plus. Vor fi patru rânduri în spatele uneia dintre porți”, au anunţat oficialii clubului Dinamo. În tribune, pe lângă fanii “dulăilor”, au luat loc jucătorii echipei de fotbal a lui Dinamo, Mircea Rednic, Mircea Lucescu sau Florin Răducioiu.