Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Un fan sârb este prezent la stadion pentru a susține România: „Dacă se califică în sferturi, merg la București”. Video

Băieții convocați de Edi Iordănescu se pregătesc de meciul din optimile EURO 2024, însă „tricolorii” nu vor fi susținuți doar de români, un fan sârb fiind prezent pentru România.
Un fan sarb este prezent la stadion pentru a sustine Romania Daca se califica in sferturi merg la Bucuresti Video
România este susținută și de un fan sârb la EURO 2024. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Performanța României de la EURO 2024 a trecut granițele, astfel că băieții lui Edi Iordănescu sunt susținuți de peste tot în lume. În apropierea stadionului, pe lângă fanii români, s-a infiltrat și un suporter sârb.

Un fan sârb este prezent la stadion pentru a susține România: „Dacă România se califică în sferturi, merg la București pentru a-i susține”

Fanul sârb aflat la Munchen a recunoscut că iubește România datorită lui Miodrag Belodedici și totodată afirmând că are de gând să meargă la București, în cazul unei calificări în sferturile de finală.

ADVERTISEMENT

Întrebat de reporterii FANATIK din Germania de ce susține România, suporterul a recunoscut: „Iubesc România! Am fost deja la două meciuri ale României și inclusiv astăzi voi merge la stadion.

Voi cântă -cine sare România, hei, hei-. Sunt fan al Stelei Roșii Belgrad datorită lui Miodrag Belodedici și cu siguranță că azi sper să -câștigăm-. Dacă vom câștiga astăzi, voi zbura la București ca să privesc sferturile de finală.

ADVERTISEMENT

Îi urez tot binele naționalei României! Poate nu este cea mai calitativă echipă, dar ei joacă împreună mult mai bine decât Serbia, deci sper că azi vor avea parte de un meci bun și vor câștiga”, a declarat Stefan, fanul sârb.

Românii au luat cu asalt Munchen, orașul unde se va disputa partida din optimile EURO 2024, dintre România și Olanda. Fanii români s-au vospit în culoarea albastru, în semn de apreciere pentru ”sonic” Andrei Rațiu.

ADVERTISEMENT

România o înfruntă pe Olanda în optimile EURO 2024

România se va duela în optimi cu reprezentativa Olandei, marți, 2 iulie, de la ora 19:00. „Portocala mecanică” a terminat pe poziția a treia în grupa D, de unde au mai făcut parte și Austria, Franța și Polonia.

„Tricolorii” au terminat pe primul loc în grupa E de la Campionatul European din Germania, pe când Olanda a fost o surpriză neplăcută, „portocala mecanică” terminând doar pe locul 3 în grupa D.

ADVERTISEMENT

Meciul se anunță a fi unul care pe care, România neavând un istoric „bun” în fața Olandei, însă „Generația de Suflet” a arătat la acest EURO că se poate duela cu orice adversar. „Tricolorii” se află doar pentru a doua oară în această fază a competiției, după ce în 2000 reușea să treacă din grupa morții, din care mai făceau parte Portugalia, Germania și Anglia.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la Euro 2024.

Un fan sârb susține România la meciul cu Olanda

ADVERTISEMENT
8.50 este cota BETANO pentru România „solist„ în partida cu Olanda