Sport

Un fost acționar știe ce urmează pentru Dinamo: ”Nu e o dramă dacă retrogradează! U Cluj va câștiga barajul”

Nu toți dinamoviștii cred în ”câini” în duelul dintre roș-albi și ”U” Cluj, în barajul de menținere/promovare. Un fost acționar din Ștefan cel Mare merge pe mâna ”Șepcilor roșii”.
21.05.2022 | 11:24
Un fost actionar stie ce urmeaza pentru Dinamo Nu e o drama daca retrogradeaza U Cluj va castiga barajul
Dinamo își joacă în următoarele zile locul în Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj – Dinamo e capul de afiș al duelurilor din barajul pentru promovare/menținere în primul eșalon. Aparent, roș-albii au prima șansă, însă nu toți ”câinii” cred în victorie.

Vladimir Cohn: ”Există viață și după”

Meciurile din manșa întâi din barajul de menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1 se dispută azi. Capul de afiș este duelul ”fraților” de pe Cluj Arena, dintre Universitatea și Dinamo.

ADVERTISEMENT

Fostul acționar din Ștefan cel Mare, Vladimir Cohn îi vede pe ardeleni învingători și le transmite ”câinilor” să nu facă o dramă în cazul primei retrogradări din istoria clubului.

”Cine cred că va câștiga? Universitatea Cluj! Are mai multă ambiție. Cine va face diferența? Jucătorii tineri și prima de victorie.

ADVERTISEMENT

Nu cred că va fi o dramă dacă va retrograda Dinamo. Din contră, există viață și după. Ce ar trebui să facă? Reorganizare, management profesionist, noi investitori”, a spus Vladimir Cohn, pentru GSP.ro.

Duelul marilor speranțe

Dinamo își poate salva cel mai slab sezon din istorie dacă trece de Universitatea Cluj în barajul pentru menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Înfruntarea de pe Cluj Arena se anunță extrem de încinsă, în ciuda faptului că ”Șepcile roșii” și ”Câinii” sunt înfrățiți. De altfel, liderii marii galerii a alb-negrilor au transmis un mesaj în care menționează acest aspect.

Ardelenii speră ca echipa lor să învingă, iar la finalul barajului să se bucure de promovarea atât de mult așteptată. În ciuda optimismului lui Vladimir Cohn, vis-a-vis de capacitatea universitarilor de a trece de Dinamo, la Cluj atmosfera este extrem de încărcată.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Erik Lincar a avut mai multe oportunități de a promova direct în primul eșalon, însă ultimele rezultate i-au trimis la barajul pe care nu și-l doreau, tocmai împotriva fraților din Ștefan cel Mare.

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, interesul pentru această partidă este la cote maxime. Dacă organizatorii așteaptă în jur de 20.000 de fani, este foarte probabil ca stadionul să fie din nou plin, la fel ca la partida cu Hermannstadt, la care au asistat peste 25.00 de suporteri.

De la București și-au anunțat prezența aproximativ 4.000 de ultrași dinamoviști. Lor li se vor alătura contingente importante de suporteri din localitățile de lângă Cluj.

Partida Universitatea Cluj – Dinamo se joacă de la ora 20:30 și va putea fi urmărită minut cu minut în format live text pe FANATIK.

ADVERTISEMENT