Sport

Un fost adversar al naţionalei României, criticat de Victor Piţurcă: “Nu s-a mişcat! Prea static”

Victor Pițurcă l-a criticat pe Alexander Isak, fostul adversar al României, după Suedia-Slovacia, scor 1-0.
19.06.2021 | 00:20
Un fost adversar al nationalei Romaniei criticat de Victor Piturca Nu sa miscat Prea static
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer consideră că tânărul atacant suedez a fost mult prea static, fără să își facă prea multe ocazii de gol, deși echipa sa avea nevoie de inspirația lui.

Victor Pițurcă a fost impresionat în schimb de Robin Quaison și de Emil Forsberg, autorul unicului gol al duelului, din penalty, în minutul 77.

ADVERTISEMENT

Fostul adversar al României, criticat de Victor Pițurcă după Suedia – Slovacia

Victor Pițurcă a comentat meciul dintre Suedia și Slovacia, iar fostul selecționer nu a fost impresionat de Alexsander Isak, pe care l-a criticat și despre care a spus că a fost mult prea static pentru un atacant:

„Suedia știe ce are de făcut. Când joacă împotriva unei echipe mai bune, se apără, când joacă împotriva unei echipe mai slab cotate nu se avântă, dar atacă pozițional. E jocul lor obișnuit și iată că le iese.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut Quaison, nu mi-a plăcut Isak, nu s-a mișcat, a fost static, a avut prea puține realizări, nu a fost incisiv. Mi-a plăcut și Forsberg, pentru că s-a mișcat tot timpul, a ținut jocul în circulație”.

Alexsander Isak a fost adversarul României în grupa de calificări pentru EURO 2020, provocând un scandal de proporții, în care i-a acuzat pe fanii români de pe „National Arena” că au folosit insulte rasiste la adresa lui.

ADVERTISEMENT
  • 21 de ani este vârsta lui Alexander Isak

Ciprian Marica își contrazice fostul antrenor

Ciprian Marica nu a fost de acord cu părerea lui Victor Pițurcă și l-a contrazis pe fostul său antrenor, spunând că Alexsander Isak a fost singurul fotbalist mobil din atacul Suediei:

„Singurul care a mișcat în față la suedezi a fost Isak, care a fost mobil, a fost în joc, partida a fost echilibrată. Suedia s-a trezit la pauză, nu știu dacă Isak a vrut să dea o pasă de gol, dar și el atacă bine și simte jocul.

ADVERTISEMENT

Suedia venea mulțumită după meciul cu Spania, iar acum, ce să spun, Suedia e neînvinsă în 8 jocuri. Era echipa favorită, dar din 2000 până în prezent s-au întâlnit de 8 ori cu Slovacia și nu au pierdut niciodată în ultimele șase meciuri”.

„Slovacia nu funcționează, pentru că nu funcționează căpitanul lor, nu a mers Hamsik. Ei mai au un jucător important, e vorba despre Skriniar, dar el e doar fundaș, e greu să urce mereu în atac”, a mai spus Ciprian Marica, la TV ProTV.

Alexander Isak este considerat drept noul atacant valoros al naționalei Suediei, fiind lăudat chiar de către Zlatan Ibrahimovic, legenda absolută a nordicilor.

  • 40.000.000 de euro este cota de piață a lui Alxander Isak
ADVERTISEMENT