Sport

Un fost antrenor al FCSB îl ironizează pe Gigi Becali: „S-a văzut mâna antrenorului!”

Un fost antrenor al echipei lui Gigi Becali îl ironizează pe patronul FCSB-ului după semieșecul cu UTA.
02.08.2021 | 19:00
Un fost antrenor al FCSB il ironizeaza pe Gigi Becali Sa vazut mana antrenorului
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este atacat din toate părțile după începutul de sezon dezastruos al FCSB-ului, care a fost eliminată din Europa, iar în campionat are doar o victorie după trei etape.

Suporterii de la Peluza Nord îl pun la zid Gigi Becali, în timp ce patronul FCSB își iese din minți în direct și amenință din nou că se retrage din viața publică.

ADVERTISEMENT

Bogdan Andone, săgeți către Gigi Becali: „CFR Cluj se va distra campionatul ăsta!”

Bogdan Andone nu a uitat cum a fost tratat la FCSB, fiind unul dintre antrenorii-marionetă ai lui Gigi Becali. Antrenorul de 46 de ani a fost principal la FCSB pentru doar o lună de zile în perioada iulie-august 2019, după ce în prealabil fusese secund.

Tehnicianul a decis să plece de la FCSB din cauza intruziunilor patronului Gigi Becali, care se implica din ce în ce mai mult la echipă.

ADVERTISEMENT

„La FCSB s-a văzut mâna antrenorului care a făcut trei schimbări în prima repriză și una la pauză, s-a văzut mâna antrenorului după pauză”, a spus Bogdan Andone la Liga Digisport.

Gigi Becali a făcut trei schimbări în minutul 33 al partidei cu UTA

Gigi Becali a creat din nou stupoare, după ce la Arad, FCSB a făcut trei schimbări după doar 33 de minute, iar la pauză a mai efectuat o modificare.

ADVERTISEMENT

Pe teren și-au făcut apariția Darius Olaru, Valentin Crețu și Andrei Cordea, aceștia înlocuindu-i pe Răzvan Oaidă, Iulian Cristea și Andrei Dumiter.

La pauză, Ovidiu Popescu a fost și el înlocuit de către „secundul” Dinu Todoran cu Florinel Coman, însă înlocuirile nu au produs niciun efect în joc sau pe tabelă, până la golul din ultimul minut al lui Ianis Stoica.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a scos din lot pe Andrei Vlad pentru meciul cu UTA

Andrei Vlad este inamicul public numărul unu al lui Gigi Becali după ultimele gafe din partida cu Șahtior Karagandy, iar patronul FCSB s-a înțeles deja cu Universitatea Craiova pentru cedarea portarului de echipă națională.

Astfel, la meciul cu UTA Cătălin Straton a fost titular, în timp ce Andrei Vlad nici măcar nu a făcut deplasarea cu echipa, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, și totodată, jucătorul refuză să meargă în Bănie.

Nici această schimbare nu i-a ieșit lui Gigi Becali, după ce Cătălin Straton a luat un gol parabil în minutul 20 al partidei cu UTA, în urma unui șut deviat de Denis Haruț.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT