Sport

Un fost antrenor al FCSB-ului, încântat de venirea lui Joonas Tamm: „Nu vor da greș cu el!”

Venirea lui Joonas Tamm la FCSB a fost comentată de Nicolae Dică, fostul antrenor al „roș-albaștrilor”, care este de părere că vicecampioana României nu va da greș cu fundașul estonian.
11.07.2022 | 22:55
Un fost antrenor al FCSBului incantat de venirea lui Joonas Tamm Nu vor da gres cu el
Venirea lui Joonas Tamm îl mulțumește pe un fost antrenor al FCSB-ului. Sursă foto: footballdatabase.eu
ADVERTISEMENT

Transferul lui Joonas Tamm la FCSB a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Venirea lui Joonas Tamm îl mulțumește pe un fost antrenor al FCSB-ului

Nicolae Dică a comentat venirea lui Joonas Tamm la FCSB și este convins că vicecampioana României nu va da greș cu fundașul estonian: La început va juca, dar la declarațiile pe care le-a dat MM, nu cred că vor da greș cu el.

Eu mi-am adus aminte de când a venit Planic. Patronul îi știe pe cei de aici. La Planic eram eu cu MM și am văzut vreo 50 de fundași”.

ADVERTISEMENT

„Eu ziceam într-un fel, el a vrut ceva mai defensiv, gen Szukala. L-am văzut pe Planic, mi-a plăcut, i-a plăcut și lui și l-am luat.

Era bun pe fază defensivă, avea viteză, era agresiv, mereu aproape de adversar, rar își pierdea duelurile.

ADVERTISEMENT

L-a văzut Pintilii, Petrea… e clar că are calități pentru FCSB. Important e să vorbească engleză, că și ceilalți din echipă vorbesc, ceea ce e bine”, a mai spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

„Îl văd pe Tănase cum mă vedeam pe mine!”

Nicolae Dică a continuat și a vorbit despre un posibil transfer al lui Florin Tănase, comparându-l cu el, în perioada în care marca multe goluri pentru echipă, dar nu prindea niciun transfer, deși își dorea o nouă provocare:

ADVERTISEMENT

„Îl văd pe Tănase cam cum mă vedeam pe mine. Eu marcam mereu, marcam și în Champions League și nu prindeam un transfer, zici că aveam ceva.

Eu știu la mine care era problema, că nu aveam viteză, dar el e mai rapid decât eram eu atunci. Eu am plecat pe la 28 de ani”.

ADVERTISEMENT

„E clar că își dorește un transfer și eu mă gândeam la fel, jucam meci de meci, jucasem în semifinală de Cupa UEFA, am jucat la națională, am marcat în Champions League și tot nu plecam.

Eu marcase mult, nu pun campionatul României, dar marcam cam 15 goluri prin cupele europene”, a mai spus Nicolae Dică.


    • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „1 solist” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT