Sport

Un fost antrenor al lui Dinamo și U Cluj, copleșit înainte de marele meci de baraj pentru Liga 1: „Nu mă duc pe stadion. Nu pot să rezist!” Exclusiv

Gheorghe Mulțescu, fostul antrenor al lui Dinamo și Universitatea Cluj, a mărturisit pentru FANATIK că nu va putea fi prezent pe stadionul din Ștefan cel Mare, din cauza emoțiilor uriașe.
29.05.2022 | 16:55
Un fost antrenor al lui Dinamo si U Cluj coplesit inainte de marele meci de baraj pentru Liga 1 Nu ma duc pe stadion Nu pot sa rezist Exclusiv
Dinamo are nevoie de o victorie cu 3-0 în fața celor de la U Cluj pentru a rămâne încă un an în Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo joacă pentru istorie și pentru supraviețuire, ultimul meci pe stadionul din „Ștefan cel Mare” care va fi dărâmat după meciul cu Universitatea Cluj, iar fostul antrenor al „câinilor” și al „șepcilor roșii” a ținut să transmită încă un mesaj prin intermediul FANATIK.

Gigi Mulțescu, emoții uriașe înainte de Dinamo – U Cluj: „Toți dinamoviștii stau cu stres”

Gigi Mulțescu s-a destăinuit în FANATIK cu câteva ore înainte de meciul capital dintre Dinamo și Universitatea Cluj, iar declarațiile sunt sugestive pentru tot ceea ce simt dinamoviștii în aceste momente: „Toți dinamoviștii stau cu stres și trebuie fiecare să respectăm asta. Am dat atâtea mesaje de susținere încât nu cred că mai există loc”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare jucător al lui Dinamo i-a antrenat pe „câini” în patru mandate, ultima oară în urmă cu un an și rămâne aproape de „haită”: „Cu toate astea, sunt alături de ei și trebuie să fie echilibrați și să prindă un tempo foarte bun de joc, să domine și să îl câștige. E foarte important să fie exacți în execuții ca să poată să înscrie”. 

Gigi Mulțescu speră până în pânzele albe că Dinamo va reuși să rămâne în Casa Pariurilor Liga 1: „Cam ăsta ar fi singurul mesaj. Cum aș putea să spun eu că nu cred că întorc rezultatul?”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mulțescu a mărturisit că nu poate fi prezent pe stadion: „Nu pot să rezist!”

Dinamovistul are încredere că Dusan Uhrin a pregătit toate detaliile acestui meci decisiv pentru toată suflarea dinamovistă și nu numai: „Dusan Uhrin a transmis că a identificat problemele care sunt și ceea ce are de făcut la acest meci”.

Deși a fost invitat de către cei din conducerea clubului, Gigi Mulțescu a decis să urmărească partida din fața televizorului: „Ne pregătim și noi cu emoțiile noastre. Cei care activăm sau am activat la Dinamo avem niște emoții în plus. Nu mă duc la meci. Nu pot să rezist!”, a declarat Gheorghe Mulțescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mulțescu a fost și antrenorul celor de la Universitatea Cluj timp de trei luni, octombrie-decembrie 2007 și a condus de pe bancă „șepcile roșii” în nouă partide.

Gigi Mulțescu, îndemn cu ochii în lacrimi pentru jucătorii lui Dinamo: „Jucați ca și cum ar fi ultima zi din viața voastră de fotbaliști!”

Gigi Mulțescu e cu inima alături de Dinamo și nu vrea să se gândească în ruptul capului la retrogradare: „E multă incertitudine în jocul lui Dinamo și asta mă face și pe mine să fiu rezervat. Acum nu mai avem ce face, suntem cu gândul la ei și le transmitem jucătorilor toată energia noastră.

ADVERTISEMENT

Mai sper și nu vreau să trăiesc așa ceva, să văd Dinamo retrogradată! Băieții trebuie să aibă maxim de responsabilitate, fiecare pe postul lui și să joace fiecare minge și fiecare secundă ca și cum ar fi ultima lor zi ca fotbaliști! Altfel nu se poate”, a spus Mulțescu pentru GSP.ro.

ADVERTISEMENT