Sport

Un fost antrenor al Simonei Halep sare în apărarea ei: „Cred că nu s-a întâmplat asta!”

Adrian Marcu, fostul antrenor al Simonei Halep, a sărit în apărarea jucătoarei și nu înțelege cum a fost prinsă dopată.
21.10.2022 | 22:50
Un fost antrenor al Simonei Halep sare in apararea ei Cred ca nu sa intamplat asta
Un fost antrenor al Simonei Halep sare în apărarea ei. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Adrian Marcu a mărturisit și că a avut o discuție cu Simona Halep imediat după ce a izbucnit scandalul, oferindu-i sprijin fostei sale eleve.

Un fost antrenor al Simonei Halep sare în apărarea ei

Adrian Marcu, fostul antrenor al Simonei Halep i-a luată apărarea după scandalul de dopaj în care a fost implicată aceasta: „Eu pot să spun că o știu pe Simona destul de bine.

ADVERTISEMENT

Am lucrat mult cu ea și știu că e o sportivă care, în ceea ce privește medicamentația, a fost mereu grijulie. Sincer, nu pot să cred că ar fi făcut așa ceva, mai ales că e chestie care i-ar fi îmbunătățit partea fizică, care oricum era beton”.

„Nu știu de ce ar fi făcut chestia asta. Dacă stăm să ne gândim, punctul forte al Simonei a fost partea fizică. Sunt uimit că s-a întamplat asta. Urmează să facă tot posibilul și să vedem de unde a apărut această substanță.

ADVERTISEMENT

Un sportiv de valoarea Simonei trebuie, în primul rând, ca în fiecare zi să anunțe unde va fi mâine și eu cred că Simona a făcut sute de teste anti-doping”, a mai spus Adrian Marcu, la TV DigiSport.

„E o situație dificilă pentru o mare sportivă!”

Adrian Marcu a continuat și a dezvăluit discuția pe care a purtat-o cu Simona Halep și mărturisind că are speranța ca aceasta să dovedească faptul că nu a fost doar o eroare, nu o intenție de a lua Roxadustat.

ADVERTISEMENT

„Cred că e greu să fie o eroare medicală, dar știu că Simona are și niște probleme cu tiroida. E o situație dificilă pentru o mare sportivă, care eu cred că este fair și onestă.

O cunosc de multă vreme și am fost cu ea 24/24. Din punctul de vedere al stricteții, nu văd cum s-a întâmplat. Am vorbit cu ea, dar nu aș avea multe să vă spun.

ADVERTISEMENT

Eu doar i-am spus dacă o pot ajuta cu ceva. Cred că nu s-a întâmplat asta și îi doresc mult să reușească să dovedească ca n-a fost așa”, a mai spus Adrian Marcu.

ADVERTISEMENT