Fotbal intern

Un fost antrenor de la Dinamo critică transferurile de la echipă: „Nu știu cine i-a dat lui putere de decizie!” Exclusiv

22.02.2021 | 20:03
Un fost antrenor de la Dinamo critica transferurile de la echipa Nu stiu cine ia dat lui putere de decizie Exclusiv
ADVERTISEMENT

Un fost antrenor al lui Dinamo este nemulțumit de politica de transferuri din Ștefan cel Mare și nu înțelege cine i-a drept de decizie noului director sportiv al „câinilor” Mario Nicolae.

Dinamo a pierdut categoric partida de la Giurgiu cu Astra, scor 2-0 și e pe locul 12 înaintea partidei cu Viitorul Constanța, la doar patru puncte de prima poziție retrogradabilă ocupată de FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Ion Marin i-a criticat și pe jucătorii lui Dinamo, care nu se mai dăruiesc pe teren și nu se mai pregătesc cum trebuie la antrenamente, după părerea fostului antrenor al dinamoviștilor.

Ion Marin critică politica de transferuri a lui Dinamo: „Nu știu cine l-a adus și cine i-a dat semnătura lui Mario Nicolae”

Fostul mare jucător și tehnician al lui Dinamo nu înțelege ultimele transferuri din Ștefan cel Mare și consideră că jucătorii tineri ar trebui să primească mai multă încredere. Ba, mai mult, „Săpăligă” e de părere că se continua strategia greșită a spaniolilor, care a îngropat și mai rău Dinamo: „Nu înțeleg ultimele transferuri! Parcă vor să continuie ceea ce au început alții! Nu înțeleg de ce e nevoie de un portar norvegian de 30 de ani, când îl ai pe Eșanu”, a spus dinamovistul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

După ce a fost criticat vehement de Florin Prunea, directorul sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae este „înțepat” și de Ion Marin, care se întreabă retoric cine l-a adus la Dinamo și i-a dat putere de decizie: „Sunt atâția tineri talentați la Dinamo, care și-ar da viața pe teren. Nu înțeleg cine i-a dat putere de decizie lui Mario Nicolae, cine l-a adus la Dinamo sau cine i-a dat drept de semnătură și l-a mandatat să negocieze pentru jucători”, a mai spus fosta glorie a lui Dinamo pentru site-ul nostru.

Ion Marin nu îi vede bine pe „câini” nici în meciul cu Viitorul Constanța, echipă care le-a administrat trei înfrângeri dureroase în ultimii trei ani și care stabilitate la nivelul conducerii și din punct de vedere administrativ: „O înfrângere pentru Dinamo ar complica foarte mult lucrurile. Și Viitorul se află într-o situație dificilă, dar diferența majoră e că acolo există un club stabil din punct de vedere administrativ, ceea ce înseamnă extrem de mult pentru jucători”.

ADVERTISEMENT

Ion Marin: „La Dinamo e nevoie de profesioniști!”

Fostul mare fundaș al lui Dinamo nu îi judecă pe cei de club că nu a adus mai multe foste glorii ale lui Dinamo în funcții de conducere și precizează că ține legătura doar cu Constantin Eftimescu deoarece pe ceilalți nici măcar nu îi cunoaște: „Mai mult cu domnul Eftimescu pentru că pe ceilalți nu îi cunosc! Dinamoviștii adevărați ar putea readuce acel spirit și ar putea ajuta într-o oarecare măsură clubul. Însă, eu spun să îi lase să își vadă de pensiile lor și de treburile lor, dar să aducă măcar profesioniști. Să vină oameni care se pricep cu adevărat!”.

Situația de la Dinamo este extrem de îngrijorătoare în opinia lui Ion Marin, care e convins că spaniolii nu vor renunța atât de ușor la controlul clubului: „De spanioli trebuie să uităm complet. Principala problemă e că  ei nu vor să renunțe la acțiuni. Nu dau nici banii, nu dau nici acțiunile”, a mai declarat acesta.

ADVERTISEMENT

„Săpăligă” nu crede că programul DDB poate acoperi toate costurile necesare pentru ca Dinamo să continue să existe și nu întrevede foarte multe soluții: „Sunt emoții mari și nu prea sunt soluții, să fiu sincer”.

  • 3 titluri a câștigat Ion Marin ca jucător cu Dinamo
  • 1 titlu a reușit ca antrenor alături de Cornel Dinu în sezonul 2000-2001
ADVERTISEMENT