Fotbal international

Un fost antrenor din Liga 1 Betano, spectator de lux la Liverpool – FC Porto: “O îmbrăţişare mare de la căpitanul vostru!” Video

09.04.2019 | 16:15
Un fost antrenor din Liga 1 Betano spectator de lux la Liverpool  FC Porto O imbratisare mare de la capitanul vostru Video

Un fost antrenor din Liga 1 Betano va fi spectator de lux la meciul Liverpool – FC Porto. Cele două se vor duela marţi, de la ora 22:00, în manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Jorge Costa, fostul tehnician al lui CFR Cluj, este invitatul portughezilor la meci.

Un fost antrenor din Liga 1 Betano, spectator de lux la Liverpool – FC Porto. Jorge Costa, invitat special

Jorge Costa, fostul antrenor al lui CFR Cluj, va fi în tribune la meciul Liverpool – FC Porto. Portughezul este invitatul oaspeţilor pe “Anfield”, iar acesta a avut un mesaj special pentru jucătorii echipei pregătite de Sergio Conceicao, postat pe pagina oficială de Twitter a “dragonilor”.

“Sunt în Liverpool pentru a sprijini echipa inimii mele. Am speranţa că putem face un joc bun şi că putem obţine calificarea. O îmbrăţişare de la căpitanul vostru şi un jucător care a evoluat mereu cu inima pentru voi”, a fost mesajul postat pe contul personal de Twitter al lui FC Porto.

Jorge Costa, câştigător de UEFA Champions League cu FC Porto

Jorge Costa este una dintre legendele lui FC Porto şi a purtat banderola de căpitan al echipei în sezoanele 2002-03 şi 2003-04, când portughezii au câştigat Cupa UEFA, respectiv Liga Campionilor. De-a lungul carierei, actualul antrenor al lui Mumbai City, a jucat 383 de meciuri pentru “dragoni” în perioada 1992-2005. După ce s-a retras, în 2006, Jorge Costa a început să antreneze, iar în sezonul 2011-12 a stat pe banca tehnică a lui CFR Cluj.

Adus în iunie 2011 de CFR Cluj, Jorge Costa a fost demis în aprilie 2012, după ce formaţia din Gruia pierduse pe teren propriu cu Rapid Bucureşti, scor 0-5. În momentul în care a fost dat afară, clujenii ocupau primul loc, având cinci puncte avans faţă de Dinamo. La finalul sezonului 2011-12, CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României, cu Ioan Andone pe bancă.