Sport

Un fost antrenor important din Liga 1 le desființează pe FCSB și CFR Cluj. ”Care Europa? Europa săracilor, Europa amărâților!”

Unul dintre antrenorii importanți din fotbalul românesc mărturisește că nu mai suportă să vadă echipele autohtone în cupele europene.
16.09.2022 | 12:22
Un fost antrenor important din Liga 1 le desfiinteaza pe FCSB si CFR Cluj Care Europa Europa saracilor Europa amaratilor
Evoluții echipelor CFR Cluj și FCSB în cupele europene criticate aspura de un fost antrenor important din România. © FOTO:Flavius Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat cu Anderlecht 0-0, iar CFR Cluj a fost învinsă, acasă, de Sivasspor 0-1, în Conference League. Prestațiile românilor au fost criticate aspru de unul dintre antrenorii cu ștate vechi în fotbal.

Jocul echipelor românești, imposibil de urmărit: ”E greu să vezi două meciuri din fotbalul românesc în aceeași zi”

Ioan Sdrobiș s-a retras din fotbal, dar rămâne unul dintre tehnicienii a cărui analize lovesc în plin mediocritatea în care se scaldă echipele românești.

ADVERTISEMENT

Cel alintat ”Părintele” a mărturisit că i-a fost extrem de greu să le urmărească pe FCSB și CFR Cluj în meciurile pe care le-au disputat, joi, cu Anderlecht și Sivasspor.

”Vă spun sincer, e greu să vezi două jocuri din fotbalul românesc în aceeași zi. Dacă nu știam că vin la emisiune, zău dacă mă uitam la aceste meciuri. Din patru jocuri, s-au obținut două puncte…vă dați seama ce nivel?

ADVERTISEMENT

L-am auzit la interviuri pe Nicolae Dică, spunea că «e mulțumit de partida făcută de FCSB». Am ajuns să ne mulțumim cu atât? Anderlecht nu mai e Anderlecht de ani de zile, Bruges e la putere în Belgia. 

Iar CFR… știe cineva să-mi spună echipa de start a lui CFR? Dacă-mi pune cineva pistolul la tâmplă și mă pune să-i zic echipa Stelei (FCSB – n.r.) de la cap la coadă, îi zic: «Trage, dom’le, și lasă-mă-n pace!»”, a comentat Sdrobiș.

ADVERTISEMENT

”Părintele” Sdrobiș, despre Conference League: ”E cupa satelor”

Venerabilul antrenor Ioan Sdrobiș deplânge situația în care a ajuns fotbalul intern și blamează Conference League, ultima competiție continentală în care echipele din România mai evoluează.

”Spunea Dică, săracul, că a dus echipa în Europa. Care Europa? Europa săracilor, Europa amărâților! Uitați-vă la Sheriff Tiraspol, asta înseamnă să intri în Europa, să reușești puncte acolo.

ADVERTISEMENT

Conference League e Cupa Satelor, sunt echipe modeste. Asta e imaginea clară a nivelului foarte scăzut din fotbalul românesc”, a tunat Sdrobiș, la GSP.ro.

Tehnicianul de 76 de ani consideră că antrenorii și finanțatorii din România au o contribuție importantă la decăderea fotbalului din cauza eternelor lamentări și a lipsei unei atitudini pro active.

”După meciuri, toată lumea de la noi vina pe vânt, pe arbitru, pe adversar. De unde să apară rezultate din acest haos generalizat? De unde atâta nebunie în fotbalul românesc.

Și mai vrem rezultate…? Să nu ne mai mire rezultatele naționalei când vedem ce se întâmplă la cluburi”, a încheiat Ioan Sdrobiș.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul...
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul din România, a revenit în țară și la vechiul look
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8...
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8 😮 Nimeni nu se astepta sa revina dupa ce s-a intamplat sezonul trecut
De ce n-a mers Marius Elisei la înmormântarea Mioarei Roman. N-a plăcut-o niciodată
De ce n-a mers Marius Elisei la înmormântarea Mioarei Roman. N-a plăcut-o niciodată
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e...
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e incredibilă! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de...
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de ani mai târziu. Actorul român și povestea sa incredibilă de iubire