Sport

Un fost antrenor la FCSB, mesaj clar pentru Gigi Becali: ”Atunci nu am fost pregătit”

Dinu Todoran a rezistat mai puțin de trei luni pe banca tehnică la FCSB, dar fostul antrenor al vicecampioanei României i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali prin care îl anunță că i-ar plăcea să revină într-o zi.
18.05.2022 | 15:28
Un fost antrenor la FCSB mesaj clar pentru Gigi Becali Atunci nu am fost pregatit
Dinu Todoran a rezistat mai puțin de trei luni pe banca tehnică la FCSB, dar fostul antrenor al vicecampioanei României i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali prin care îl anunță că i-ar plăcea să revină într-o zi. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani, care i-a condus pe ”roș-albaștri” doar în 7 meciuri, printre care și ”dubla” de coșmar cu Shakhtar Karagandy, nu a regretat niciodată alegerea făcută în vara lui 2021.

Mesajul către Gigi Becali al fostului antrenor de la FCSB

Deși a plecat cu coada între picioare, fostul antrenor al celor de la FCSB și-ar dori să se întoarcă în viitor la formația patronată de Gigi Becali și i-a transmis un mesaj omului de afaceri în acest sens.

ADVERTISEMENT

”Nu am dormit înainte să fiu numit la FCSB. E un club puternic, e o presiune uriaşă. Nu cred că am fost pregătit pentru FCSB pentru că presiunea e mare. M-aş mai băga şi peste 3 ani. E un club mare, au suporteri mulţi.

La o echipă mare e presiune că sunt suporteri. Mi-aş dori pentru toţi jucătorii şi antrenorii să fie la un club mare. Tu ca jucător sau antrenor îţi doreşti să ajungi la un club mare”, a declarat Dinu Todoran, pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Amintiri cu Dan Petrescu din perioada Unirea Urziceni

Fostul mijlocaș a povestit o întâmplare din perioada când era jucătorul lui Dan Petrescu la Unirea Urziceni. Todoran și-a amintit că cei doi s-au contrat destul de dur din cauza faptului că este ținut rezervă, iar ”Bursucul” i l-a dat exemplu pe Ronaldinho.

”Mi-a plăcut să alerg, cu pregătirea fizică nu am avut probleme. Mister e diabolic cum pregăteşte şi cum te motivează. Nu e cu răutate. El îţi transmite răutatea asta. Ne dădea exemple. Pregăteşte foarte bine, avea şi un staff bun. Avea un staff foarte bun.

ADVERTISEMENT

I-au adus 7 căpitani de echipă la Urziceni. Varga, cele mai bune rezultate, le-a avut cu Mister. Avea şedinţe. La un moment dat eram rezervă cu Tibi Bălan. Ia veniţi, băi, în faţă. Scoate Gazetta dello Sport. Ia, uitaţi, Ronaldihno e rezervă la Milan, ca şi voi. Şi Meme e doxă de fotbal, ştie şi data naşterii”, și-a amintit Todoran.

Todoran, scandal cu Vali Crețu după demiterea de la FCSB

La scurt timp după ce a fost demis de la FCSB și înlocuit cu Edi Iordănescu, Dinu Todoran a avut un conflict dur cu fundașul dreapta Valentin Crețu. Jucătorul a spus că în perioada în care Todoran conducea echipa la antrenamente mai mult se stătea.

ADVERTISEMENT

Reacția tehnicianului nu a întârziat să apară și l-a desființat pe jucător, despre care a spus că are mari carențe pe parte tehnică, tactică și mentală. Mai mult, Todoran a dezvăluit că fotbaliștii de la FCSB nu au încredere atunci când Crețu urcă în ofensivă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,30 este cota pentru ”x2 și sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: