Un fost antrenor stelist, DAT AFARĂ cu scandal de la club! Eliminare RUŞINOASĂ din Europa

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
29/07/2016, 13:08
Un fost antrenor stelist, DAT AFARĂ cu scandal de la club! Eliminare RUŞINOASĂ din Europa

Fostul antrenor al Stelei, Ronny Levy a fost dat afară cu scandal de clubul Maccabi Haifa. Antrenorul israelian a semnat pe 18 mai un contract valabil 3 ani, însă a fost dat afară după ceva mai mult de două luni de club.

Principala nemulţumire a conducătorilor e eliminarea timpurie din cupele europene. Maccabi a fost scoasă ruşinos din turul doi preliminar al Ligii Europa de estonii de la Nomme Kalju după loviturile de departajare, 1-1 în ambele manşe.

Ronny Levy a fost antrenorul Stelei în anul 2011. El a semnat pe 10 iunie şi a reuşit să califice echipa în grupele Ligii Europa după ce a trecut în play-off de ŢSKA Sofia.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×