Sport

Un fost apropiat al lui Becali, dezamăgit de modul în care s-a schimbat patronul FCSB: „Gigi ăla s-a dus demult!” Video

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu, a fost alături de patronul FCSB timp de 16 ani și nu este încântat de modul în care s-a schimbat acesta.
29.04.2022 | 10:30
Un fost apropiat al lui Becali dezamagit de modul in care sa schimbat patronul FCSB Gigi ala sa dus demult Video
Cătălin Zmărăndescu a fost bodyguardul lui Gigi Becali timp de 16 ani
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a schimbat radical în ultimii ani, față de cum era perceput la început, când a intrat în fotbal sau înainte să intre în politică, ori după ce s-a dedicat aproape în totalitate credinței. Așa vede lucrurile și Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al patronului FCSB.

Cătălin Zmărăndescu nu îl mai recunoaște pe Gigi Becali: „Politica îi face pe oameni nu câini, ci hiene!”

Cătălin Zmărăndescu are amintiri foarte frumoase din prima perioadă petrecută alături de omul de afaceri: „Cu Gigi Becali a fost într-o altă viață. Îmi aduc mereu aminte cu plăcere prima perioadă cu Gigi Becali, când încă nu intrase în fotbal, în politică, era un om ca noi”.

ADVERTISEMENT

Fostul luptător de la Steaua Wushu consideră că Gigi Becali a făcut o mare greșeală când a intrat în politică: „Politica îi face pe oameni nu câini, ci hiene!”.

Chiar dacă nu îl consideră un om cu intenții rele, Zmărăndescu a dezvăluit că Gigi Becali este un om care se lasă foarte ușor influențat de către cei din anturajul său: „El nu e un om rău, dar e influențabil, crede tot ceea ce i se spune, fără să verifice”.

ADVERTISEMENT

Cum l-a confruntat Zmărăndescu pe Gigi Becali și ce i-a răspuns patronul FCSB

Cătălin Zmărăndescu i-a spus lui Gigi Becali în față toate aceste lucruri și a primit un răspuns sugestiv: „I-am spus și lui, îmi place de Gigi Becali, ăla pe care l-am știut eu. «Ehehe, Gigi ăla s-a dus demult!», mi-a răspuns”, a povestit Cătălin Zmărăndescu la podcastul lui Damian Drăghici.

Fostul luptător și-a adus aminte și cum a ajuns să lucreze pentru Gigi Becali: „A fost o chestie ciudată, i-am bătut un bodyguard într-un meci, a venit Gigi cu parpalacul pe umeri: «Cătăline, bravo, bravo! De mâine lucrezi pentru mine, ești angajat pe 300 de dolari, să vii la Lido!».

ADVERTISEMENT

Eram copil amărât, mi s-a spus că e om de încredere, a fost o rampă de lansare în viață. Am fost lângă el vreme de 16 ani. Nu regret nimic. Tot ce s-a întâmplat atunci, a dus la momentul care sunt eu astăzi. Și n-aș mai fi fericit acum”.

Zmărăndescu a făcut pușcărie din cauza lui Gigi Becali: „De ce mai trăiesc? Am fost prost, am făcut greșeli, una după alta!”

Cătălin Zmărăndescu a primit trei ani de închisoare cu suspendare, după ce i-a sechestrat trei zile pe hoții care i-au furat mașina și a petrecut 29 de zile în penitenciar: „Lucrurile în viața asta se întâmplă cu un motiv. Eu am primit de la Dumnezeu o pălmuță pentru tot ceea ce făceam eu atunci! Libertatea e mai scumpă decât orice. 

ADVERTISEMENT

Când nu mai ai libertate, e foarte rău. Am învățat un lucru. În viața asta, fiecare dintre noi merităm a doua șansă. Una e când o accepți cu umilință și îndrepți ceva, alta când consideri că ți se cuvine și nu înveți nimic! Eu am primit a doua șansă, în ordinea asta: Nicu Gheară, Luiza Zmărăndescu, soția mea, oamenii ăștia mi-au schimbat destinul”.

Zmărăndescu a pierdut după acest scandal tot și a fost nevoit să plece la muncă în Anglia, unde a lucrat pe șantier, a fost ospătar și a lucrat în bucătărie: „A fost cel mai greu moment din viața mea. Erai undeva sus, apoi ai alunecat de parcă ți-a tras trapa de sub picioare și-ai aterizat în mocirlă de nu ți se vede vârful părului. Dacă rămâneam pe drumul ăla, făceam ani grei de pușcărie!

Nicu Gheară, contrar a ceea ce se spune despre el, mi-a dat o direcție bună. Apoi, a apărut Luiza, soția mea, Dumnezeu a vrut să vegheze asupra mea”. 

Cătălin Zmărăndescu a avut și gânduri negre: „Am pierdut tot. De ce mai trăiesc?”

„În momentul în care am pierdut tot, după incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat pe marginea blocului, la etajul 10, cu picioarele în gol: «De ce mai trăiesc? Am fost prost, am făcut greșeli, una după alta!». Și m-a sunat un prieten foarte bun, de-al meu, psiholog de meserie:

«Ce faci, mă? Ești bine, unde ești? Hai că vin acum!». S-a așezat lângă mine, cu picioarele în gol: «Dacă sari tu, sar și eu!». Mi-a zis: «Ești un egoist, un prost, un nesimțit!. De ce? «Te gândești doar la tine, nu la mama, nu la tatăl tău. Nu ești nici primul, nici ultimul. Mă, dar dacă aveai vreo boală incurabilă, ce făceai?!».

Și m-a făcut puternic, dintr-o slăbiciune a mea. «Este un act de mare curaj, să te sinucizi, dar și cea mai mare prostie, să-ți iei viața dată de Dumnezeu! Dacă suntem pe pământ, trebuie să facem ceea ce suntem meniți să facem». Omul ăla e și azi lângă mine, și-i mulțumesc pentru asta. Dumnezeu lucrează prin oameni!”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde