Fotbal intern

Un fost atacant al lui Manchester City îl consideră pe Gică Hagi cel mai dificil adversar: „A fost de-a dreptul spectaculos”

17.05.2020 | 17:45
Un fost atacant al lui Manchester City il considera pe Gica Hagi cel mai dificil adversar A fost dea dreptul spectaculos
ADVERTISEMENT

Adrian Roosevelt Mike, un fost atacant al lui Manchester City, a vorbit despre Gică Hagi, pe care îl stimează și crede că „Regele” a fost cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit.

Un fost atacant al lui Manchester City, laude la adresa lui Gică Hagi

Adrian Roosevelt Mike, fostul atacant al lui Manchester City, a avut mai multe cuvinte de laudă la adresa lui Gică Hagi, despre care spune că a fost cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit vreodată.

ADVERTISEMENT

„Îmi amintesc un meci amical din pregatire, pe vremea când eram la Manchester City, în Italia, cu Brescia. Gheorghe Hagi a fost de-a dreptul spectaculos. 

Cu siguranță este cel mai valoros adversar pe care l-am întalnit vreodată pe terenul de joc. Mi-a rămas întipărită în memorie acea partidă”, a spus Adrian Roosevelt Mike.

ADVERTISEMENT

Interviul lui Gică Hagi în presa din Italia

Gică Hagi a vorbit în presa din Italia cum a fost remarcat de oficialii Fiorentinei, la un meci amical pe care l-a avut împotriva Sportului Studențesc:

„Eram la Sportul, tocmai jucasem un amical cu naționala contra Fiorentinei la Florența. Mi s-a spus că le-am plăcut și antrenorului De Sisti, și directorului Corsi. 

ADVERTISEMENT

Au încercat să mă ia, dar fără succes. În acei ani, regimul comunist nu permitea nimănui să iasă în străinătate și nu voia să se creeze un precedent cu mine.

Acela era unicul lucru cu adevărat rău, zidul pe care îl înălțase regimul pentru a nu pleca”.

ADVERTISEMENT

Hagi a continuat și a povestit amintirile despre finala Champions League pierdută de Steaua în 1989 împotriva lui AC Milan: „Erau mai puternici ca noi, acea echipă era fantastică, extraordinară, una dintre cele mai bune din istorie”.

„Iar Steaua atinsese finalul unui ciclu și eram obosiți, în timp ce Milanul olandezilor era la început, avea prospețime”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT