Un fost atacant de la CFR, acuzat că şi-a schimbat identitatea şi vârsta. “Depun plângere!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
03/04/2018, 11:08
Un fost atacant de la CFR, acuzat că şi-a schimbat identitatea şi vârsta. “Depun plângere!”

Lacina Traore, fost jucător la CFR Cluj, este acuzat de Ibrahim Kone, preşedintele Etoile Sportive d’Abobo (Esa), c[ă şi-a schimbat identitatea şi vârsta. În realitate, el s-ar numi Traore Menene şi ar avea doi ani mai mult, adică 29 şi nu 27 de ani.

Conform celor spue de Ibrahim Kone, Lacina Traore şi-a început activitatea sub numele de Traore Menene la centrul de formare Etoile Sportive d’Abobo. În momentul în care Traore a plecat la Stade d’Abidijan, acesta şi-a schimbat identitatea, chiar înainte să-l transfere CFR Cluj. Preşedintele de la Etoile Sportive d’Abobo, a anunţat că doreşte să depună o plângere la federaţia ivoriană pentru a beneficia de o parte din valoarea transferurilor lui Traore în calitate de club formator (5%). Kone s-a arătat nemulţumit după ce a descoperit că numele echipei sale nu figurează în CV-ul atacantului de la AS Monaco, împrumutat la Amiens. 

“Taore şi-a schimnat numele!”

“În 2005, l-am recrutat pe Lacina Traore, care se numea pe atunci Traore Menene. Apoi, el s-a transferat la Stade d’Abidjan. Şi, spre mare mea uimire, şi-a schimbat numele. După 13 ani, problema încă există. Nu este doar sportivă. aşa că am decis să depun plângere”, a declarat Kone, conform rfi.fr.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×