Cele mai citite

Un fost atacant din Liga 1, coleg cu Alex Bourceanu!

Fostul căpitan al Stelei, Alex Bourceanu, nu s-a adaptat grozav la Trabzonspor în prima jumătate de an petrecută acolo, însă situaţia ar putea să-i fie simplificată, pentru că echipa turcă...
Autor: Mircea Dominte | 28.06.2014 | 16:58
Un fost atacant din Liga 1, coleg cu Alex Bourceanu!

Fostul căpitan al Stelei, Alex Bourceanu, nu s-a adaptat grozav la Trabzonspor în prima jumătate de an petrecută acolo, însă situaţia ar putea să-i fie simplificată, pentru că echipa turcă vrea să-l transfere pe Ferebory Dore, fostul atacant al Petrolului, aflat în prezent sub contract cu Botev Plovdiv.

Steaua l-a vîndut în iarnă pe Alex Bourceanu la Trabzonspor, iar clubul din Ţara Semilunei vrea acum să mai ia un fost jucător din Liga 1. Ferebory Dore a marcat doar patru goluri pentru Botev în cele şase luni jucate în Bulgaria, motiv pentru care reprezentanţii clubului vor să-l vîndă în Turcia, conform surselor FANATIK.RO. Pe lîngă Trabzonspor, un alt club este interesat de atacant. Este vorba despre Sivasspor, formaţie care a terminat ediţia precedentă de campionat pe poziţia a cincea, la egalitate de puncte cu actuala formaţie a lui Alex Bourceanu.

Dore va fi coleg cu Alex Bourceanu

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!