Un fost campion al României: “ÎMI DAU FOC LA CASĂ!”

George Galamaz, Valeriu Bordeanu şi Epaminonda Nicu trec printr-o situaţie fără precedent şi riscă să-şi piardă locuinţele. Nu din vina lor, ci din cauza lui Dumitru Bucşaru, fostul patron...
20.12.2013 | 21:41
Un fost campion al Romaniei IMI DAU FOC LA CASA

George Galamaz, Valeriu Bordeanu şi Epaminonda Nicu trec printr-o situaţie fără precedent şi riscă să-şi piardă locuinţele. Nu din vina lor, ci din cauza lui Dumitru Bucşaru, fostul patron al Unirii Urziceni. Imediat după ce au cucerit campionatul cu gruparea ialomiţeană, în 2009, omul de afaceri le-a promis fotbaliştilor nişte prime generoase, dar, mai apoi, unora dintre ei le-a dăruit cîte un apartament în complexul Green City în locul “caşcavalului”. Conform sport24h.ro, băncile au început să execute silit bunurile din complex, iar cei care au cumpărat imobile cu rate la dezvoltator se tem că vor ajunge în stradă, fără vina lor. Totul se întîmplă din vina lui Bucşaru care a intrat în incapacitate de plată, deşi a primit bani de la cei care locuiesc în complex, doar că a “uitat” să facă plăţile către bănci. De asemenea, fotbaliştii nu au primit actele casei de la Bucşaru, iar acum locuinţele au ajuns să fie gajate la bancă. “Dacă mă evacuează, dau foc la casă!”, a ameninţat Epaminonda Nicu.

“L-ar strînge de gît pe Bucşaru”

Soţiile lui Bordeanu şi Galamaz sînt disperate că şi-ar putea pierde locuinţele. “Oana Galamaz şi Adriana Bordeanu plîng pe aleile complexului, fac crize de nervi şi l-ar strînge de gît pe Bucşaru! Nu mai durează mult pînă cînd vor răbufni”, povestesc locatarii din Green City. De precizat că Galamaz a investit alţi 70.000 de euro în imobil, iar acum este dispus să achite alţi 80.000 de euro pentru a deveni proprietarul ei. “Muncesc în Cipru, iar cu banii pe care îi voi cîştiga voi merge direct la CEC, ca să achit casa, să n-o mai văd plîngînd pe soţia mea”, li s-a confesat Galamaz vecinilor.

FOTBAL:HAMBURG-UNIREA URZICENI 0-0,CUPA UEFA (18.09.2008)