Sport

Un fost campion al României știe de ce a pierdut FCSB campionatul: „Miron și Cristea sunt buni de rezervă”

Ioan Andone, fost campion al României, a analizat titlul pierdut de FCSB și știe ce s-a făcut greșit la echipa lui Gigi Becali în lupta pentru trofeu cu CFR Cluj.
23.05.2022 | 09:04
Un fost campion al Romaniei stie de ce a pierdut FCSB campionatul Miron si Cristea sunt buni de rezerva
Un fost campion al României știe de ce a pierdut FCSB campionatul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Fălcosul” a comentat și cuplul de fundași ai „roș-albaștrilor” format din Iulian Cristea și Andrei Miron, despre care spune că sunt buni pentru a fi rezerve la FCSB.

Un fost campion al României știe de ce a pierdut FCSB campionatul

Ioan Andone a explicat motivul pentru care FCSB a pierdut titlul în fața CFR-ului: „CFR nu e un fenomen, în opinia mea fenomenul este că au câștigat cele cinci titluri consecutive.

ADVERTISEMENT

E o echipă muncitoare, disciplinată, nu e spectaculoasă, știu să joace bine din punct de vedere defensiv, eu zic că e un titlu meritat.

FCSB a pierdut campionatul corect, CFR a condus campionatul și a făcut câțiva pași greșiți la începutul play-off-ului”.

ADVERTISEMENT

„FCSB greșește cum a greșit în anii anteriori, nu au un cuplu de fundași în regulă, nu au fundași laterali cu experiență, au fost oscilanți la nivelul portarilor, până să vină Târnoveanu, Vlad a gafat mult”, a mai spus Ioan Andone, la TV DigiSport.

„Miron și Cristea sunt buni de rezervă!”

Ioan Andone a continuat și este de părere că Iulian Cristea și Andrei Miron nu sunt potriviți pentru postul de titular la FCSB, în schimb îi vede perfecți pentru a fi rezerve:

ADVERTISEMENT

„Da, a fost un gol marcat din ofsaid de către Voluntari, dar a fost o pasă de 60 de metri venită de la portari… e normal, când pierzi, te uiți doar pe moment, nu analizezi tot anul, o echipă care pierde de șapte ani, trebuie să facă o analiză amănunțită”.

„FCSB trebuie să se gândească să-și păstreze lotul, să facă concurență pe posturi, Miron și Cristea sunt buni de rezervă, dar trebuie să aducă fundași. Voluntariul era cu rezervele, trebuia tratat altfel meciul, nu ai voie să faci astfel de greșeli”, a mai spus Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, FCSB a învins cu 3-1 pe CFR Cluj, dar meciul nu a mai fost decât unul de palmares, deoarece echipa clujeană se încoronase deja campioană pentru al cincilea an la rând în runda anterioară.

ADVERTISEMENT