Sport

Un fost campion cu Clujul a analizat lupta la titlu dintre CFR și FCSB: ”Echipa lui Gigi are mai multe șanse”

Titlul de campioană este foarte aproape să fie decis în ultima etapă într-un meci direct între FCSB și CFR Cluj, iar Ioan Andone a făcut o analiză a celor două formații.
13.05.2022 | 20:05
Un fost campion cu Clujul a analizat lupta la titlu dintre CFR si FCSB Echipa lui Gigi are mai multe sanse
Titlul de campioană este foarte aproape să fie decis în ultima etapă într-un meci direct între FCSB și CFR Cluj, iar Ioan Andone a făcut o analiză a celor două formații. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Finala” play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 se va disputa la Buzău, după ce formația lui Gigi Becali nu a primit acceptul să joace în Ghencea sau pe Arcul de Triumf.

Cum vede Ioan Andone lupta dintre CFR Cluj și FCSB pentru titlul de campioană

Mai e puțin peste o săptămână până la marele meci dintre FCSB și CFR Cluj, iar Ioan Andone, cel care a adus titlul în Gruia din postura de antrenor, pare mai degrabă să încline către ”roș-albaștri” că se vor încorona campioni.

ADVERTISEMENT

”În teorie, dacă te uiți, FCSB are mai multe șanse. Dacă câștigă tot, e campioană, e clar. Au prins încredere, au moral extraordinar, nu mai fac greșeli în apărare. Nu ai cum să joci perfect, că echipa adversă să n-aibă o ocazie.

Dar, cu puțină șansă cum au avut, eu spun că ei pot să câștige toate meciurile, să știi. Joacă de mult timp împreună, nu câștigă campionatul de 5 ani, de mai mulți ani, 7 ani”, a declarat Andone, pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, singurul plus pentru ardeleni

”Pentru CFR e oboseală de sfârșit de campionat, au avut avansul ăla în care erai foarte liniștit. Două înfrângeri te-au adus să îți iei bătaie și acum lucrurile nu-ți mai merg la fel. E presiunea foarte mare. Politica lor e performanță în Europa, că să aducă banii.

Ei nu au un lot făcut cum e FCSB-ul sau Craiova în care să zici au jucători de vânzare. CFR-ul îl are are pe Petrila care e un jucător extraordinar și poate să ajungă o certitudine. E presiunea mare pe CFR să câștige.

ADVERTISEMENT

În istoria fotbalului românesc nu știu dacă au mai fost echipe care să câștige cinci campionate consecutive. E un lot mai îmbătrânit. Au un antrenor cu mare experiență, Dan, ăsta e un atu al lor. Au jucători cu mare experiență care se pot mobiliza la meciurile cheie să scoată tot”, a încheiat Andone.

Au început presiunile

Deși mai este o etapă până la marele meci, duelul verbal a început. Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, este nemulţumit de faptul că FCSB joacă “acasă” meciul împotriva celor de la FC Voluntari, ilfovenii anunţând că vor evolua pe Arena Naţională împotriva vicecampioanei, fiind un meci important care va atrage mulţi fani.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, MM Stoica consideră că arbitrul Horațiu Feșnic, despre care s-a spus că are un trecut apropiat de CFR, nu trebuie delegat pentru meciul cu FC Voluntari, ținând cont de faptul că vicecampioana României are trei jucători la un cartonaș galben distanță de a fi suspendați de ”finală”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,47 este cota pentru „x2 și sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: