ADVERTISEMENT
Fotbal international

Un fost campion mondial riscă închisoarea. Probleme mari pentru o vedetă de la Bayern Munchen

Autor: Cosmin Crăciun | 14.10.2020 | 18:48
Un fost campion mondial riscă închisoarea. Probleme mari pentru o vedetă de la Bayern Munchen
Un fost campion mondial riscă închisoarea. Probleme mari pentru o vedetă de la Bayern Munchen. Sursa foto: Hepta.ro

Un fost campion mondial cu Germania riscă închisoarea, după ce a fost acuzat că și-a bătut nevasta. Jerome Boateng evoluează pentru Bayern Munchen din 2011.

ADVERTISEMENT

Fundașul central a cucerit două trofee UEFA Champions League cu bavarezii, însă are probleme mari cu legea, din cauza unor presupuse agresiuni la care a supus-o pe iubita sa.

El este acuzat că ar fi lovit-o pe Sherin Senler, cea alături de care are și două fete gemene. Plângerea împotriva lui Boateng a fost depusă la începutul lui 2019.

ADVERTISEMENT

Un fost campion mondial riscă închisoarea. Totul ar fi fost filmat

Extrem de apreciat de către fanii lui Bayern pentru evoluțiile și calitățile sale, fundașul Jerome Boateng a ajuns la 32 de ani și se lipește de probleme tot mai des. După ce a fost implicat într-un accident auto în aprilie 2020, el a fost amendat și de către campioana Europei, pentru că a încălcat regulile de izolare.

Boateng s-a grăbit atunci să-și viziteze băiatul bolnav, aflat într-un alt oraș decât Munchen. Amenda plătită de fundașul neamț a fost folisită de Bayern în scopuri caritabile, însă clubul a vrut să dovedească faptul că regulile interne nu pot fi încălcate sub niciun fel de circumstanțe.

ADVERTISEMENT

Problemele din aprilie se pot dovedi a fi mai degrabă minore pentru Boateng, prin comparație cu ce riscă fundașul în urma plângerii înaintate de partenera sa în luna februarie a anului 2019. Atunci, aceasta ar fi fost atacată violent de fotbalistul născut în Berlin, în timp ce cuplul se afla în vacanță.

Deși plângerea a fost depusă în urmă cu mai mult de un an și jumătate, nemții au stabilit în sfârșit termenul primei înfățișări. Jerome Boateng trebuie să se prezinte la un tribunal din Munchen în data de 10 decembrie, anunță The Sun. Potrivit presei din Germania, deși Boateng neagă acuzațiile, anchetatorii ar fi avut acces și la o înregistrare video care dovedește că plângerea lui Sherin Senler este justificată.

ADVERTISEMENT

Scapă doar cu amendă?

Pedeapsa, în astfel de cazuri, poate ajunge în Germania până la cinci ani de închisoare cu executare. Din fericire pentru Boateng, surse din cadrul anchetei au sugerat că fundașul ar putea scăpa doar cu o amendă usturătoare, deși există ar dovezi video ale agresiunilor la care a supus-o pe partenera sa.

În luna septembrie a anului trecut, reprezentanții lui Boateng au emis un comunicat prin care au negat acuzațiile care i se aduc fundașului central: „Este o chestiune privată, bazată pe acuzații nedovedite făcute de către o terță persoană”.

ADVERTISEMENT

În afară de Bayern Munchen, alături de care a cucerit opt titluri de campion în Germania, cinci Cupe și douăa trofee UEFA Champions League, Boateng s-a remarcat și la naționala țării sale, alături de care a devenit campion mondial în 2014, după succesul din finala cu Argentina.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!