Carousel hot news

Gattuso negociază cu “lupii”, Răzvan spune că RĂMÎNE

UPDATE Lucescu a anunţat la finalul partidei cu Steaua că vrea să rămînă şi în viitorul sezon la Petrolul. "După finalul campionatului voi avea o discuţie cu cei din conducere, dacă...
18.05.2014 | 00:23
Gattuso negociază cu
ADVERTISEMENT

UPDATE Lucescu a anunţat la finalul partidei cu Steaua că vrea să rămînă şi în viitorul sezon la Petrolul. “După finalul campionatului voi avea o discuţie cu cei din conducere, dacă lucrurile vor fi în folosul echipei, atunci voi vedea dacă voi continua. Eu vrea să rămîn la Petrolul”, a declarat Răzvan.

…………………….

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Răzvan Lucescu are contract cu Petrolul pînă la finalul acestui sezon şi încă nu e clar dacă-şi va prelungi înţelegerea cu “lupii”.

În această situaţie, deja se speculează cu privire la numele viitorului antrenor al ploieştenilor. Potrivit Sport Mediaset, oficilii ploieştenii le pregătesc fanilor o surpriză de proporţii, în sensul că vor să-l aducă pe banca tehnică din vară pe Gennaro Gattuso!

Fostul mijlocaş al Milanului şi al naţionalei Italiei a fost aproape de a se înţelege cu gruparea din Ungaria Videoton, dar sînt şanse mai mari ca acesta să vină la Ploieşti. Italienii susţin că “Rino” e atras de posibilitatea de a participa cu Petrolul în cupele europene.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri