Simona Halep

Un fost căpitan al echipei de Fed Cup îndeamnă la prudență înaintea meciului cu Franța: ”Important este să nu hazardăm”

17.04.2019 | 10:10
Un fost capitan al echipei de Fed Cup indeamna la prudenta inaintea meciului cu Franta Important este sa nu hazardam

Fostul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, Sever Dron, îndeamnă la prudență înaintea meciului din semifinale cu Franța, care se va disputa în perioada 20-21 aprilie, la Rouen. Fostul tenismen, stabilit la 30 de kilometri de Paris, consideră că fetele noastre nu trebuie să se gândească deja la trofeu și a precizat că pe lângă Simona Halep în meciurile de simplu ar trebui să joace Mihaela Buzărnescu.

Un fost căpitan al echipei de Fed Cup îndeamnă la prudență înaintea meciului cu Franța: ”Și media din străinătate spune că România va câștiga anul acesta”

”Cred că este important să nu ne hazardăm. Toată lumea dă România favorită, dar nu este bine să ne gândim la treaba asta. Adică fetele nu trebuie să se gândească la asta, că ele joacă. Trebuie să fie concentrate să dea cât mai mult pe teren. Trebuie să fie pregătite să câştigăm. Este o vorbă românească: nu vinde pielea ursului din pădure, până  nu l-ai vânat”, a spus fostul căpitan al echipei de Fed Cup, care cere prudență înaintea întâlnirii cu Franța.

”Văd că deja chiar şi media din străinătate spune că România va fi câştigătoarea Fed Cup anul acesta. Trebuie să fim puţin atenţi, pentru că au posibilitatea să câştige, au avut posibilitatea să câştige şi mai demult. Abia acum au ajuns însă în semifinale şi nu va fi meci uşor cu Franţa, pentru că franţuzoaicele vor da totul din ele. Și publicul o să fie destul de gălăgios, o să încurajeze echipa Franţei. Pentru Franţa este foarte important acest meci, pentru că nu au avut niciun rezultat notoriu anul acesta”, a declarat Sever Dron pentru prosport.ro.

Simona Halep în timpul unui antrenament la Rouen
Simona Halep în timpul unui antrenament la Rouen

”Totul depinde de ce se întâmplă la antrenamente”

”Eu am mare încredere în Mihaela Buzărnescu, văd că şi-a revenit în formă, aproape a bătut-o pe Wozniacki, a fost la limită acel meci. Totul depinde de ce se întâmplă la antrenamente şi ce găseşte Florin Segărceanu de cuviinţă să facă. El e acolo, el le ştie cum se simte şi Mihaela, dacă este stăpână şi capabilă să înfrunte această situaţie”, a precizat fostul tenismen, acum în vârstă de 74 de ani.

Sever Dron le-a lăudat și pe celelate componente ale lotului: ”Orice fată de la noi poate să facă o treabă bună la simplu, chiar şi Monica Niculescu, al cărei joc poate să îngreuneze jocul adversarei din faţă. Este greu să o baţi pe Monica, pentru că Monica a bătut-o şi pe Şarapova când nu era în formă. Iar Irina Begu este tot timpul capabilă să facă un meci extraordinar”.

Echipa de Fed Cup a României se află de două zile la Rouen pentru întâlnirea cu Franța și a fost cazată la un hotel de cinci stele din centrul istoric al orașului. FANATIK.RO este alături de fetele noastre și a surprins un moment extrem de plăcut la vestiare.