Un fost căpitan al naţionalei are încredere în antrenorul Mutu: “Are toate calităţile”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
05/04/2018, 11:15
Un fost căpitan al naţionalei are încredere în antrenorul Mutu: “Are toate calităţile”

Cristi Chivu consideră că ”Briliantul” are toate atuurile pentru a ajunge un mare antrenor. “Înainte de toate, cred că are cea mai mare experienţă de jucător din toată generaţia noastră. Pe lângă, a antrenat şi când era la Târgu Mureş chiar dacă nu era în acte. Dacă nu începem să antrenăm acum când antrenăm? Când o să acumulăm experienţa de care vorbeşte toată lumea? Doar stând şi citind cărţi? Nu e de ajuns”

“Are toate calităţile. A jucat număr 10, a jucat şi în Italia, ştie şi cum se pregăteşte faza de apărare, are toate atuurile să practice un fotbal ofensiv când e cazul şi ştie şi când să se apere”, a spus Cristi chivu la Telekom Sport.

Mutu, aproape de Astra Giurgiu

Adrian Mutu a fost una dintre soluţiile pentru banca tehnică a Astrei, după plecarea lui Edi Iordănescu. “M-am întâlnit cu toată conducera echipei am vorbit şi cu domnul Niculae la telefon. I-am spus ce-mi doresc. L-au ales pe Mulţescu, n-am ce să spun. Le doresc baftă şi sper să aibă rezultate bune”, a spus Mutu, care acum aşteaptă să preia o echipă din vară.

Închide ×