Life

Fost câștigător Te cunosc de undeva, adevăruri nespuse despre show! Ce nu poate da, vreodată, Antena 1 pe post

Emi, fost câștigător Te cunosc de undeva, a dezvăluit câteva lucruri neștiute de publicul larg despre show-ul de la Antena 1.
17.03.2023 | 11:35
Fost castigator Te cunosc de undeva adevaruri nespuse despre show Ce nu poate da vreodata Antena 1 pe post
Dezvăluiri din culisele Te cunosc de undeva. Emi de la Noaptea Târziu a dat din casă. Foto: Antena 1/ YouTube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Te cunosc de undeva este plin de secrete, iar FANATIK a aflat câteva din detaliile emisiunii în care artiști cunoscuți intră în pielea unor actori sau cântăreți iubiți de toată lumea.

Emi, câștigătorul sezonului 17 Te cunosc de undeva, dezvăluiri din culisele emisiunii de la Antena 1

Ceea ce telespectatorii văd pe micile ecrane în cele două ore de emisie reprezintă doar o parte din ce se întâmplă cu adevărat la filmări. Emi, unul din câștigătorii concursului de la Antena 1, ne-a spus cât durează, de fapt, înregistrarea galei pe care cei de acasă au ocazia să o vadă în serile de sâmbătă, atunci când show-ul e pe post.

ADVERTISEMENT

Vedetele înscrise în competiția de la Antena 1 trebuie să petreacă pe platourile de filmare chiar și 15 ore pentru doar două ore care apar pe micile ecrane. Cel mai mare inamic cu care se confruntă celebritățile nu îl reprezintă juriul, ci oboseala care se instalează după mai bine de 10 ore de filmat, de probat costume și de repetat. Acesta este și motivul pentru care unii dintre artiști nu mai sunt atât de coerenți spre finalul galei, atunci când sunt rugați să comenteze prestațiile adversarilor.

Emi a participat la Te cunosc de undeva de două ori, alături de Cuza, colegul din trupa Noaptea Târziu. Fostul concurent de la Asia Express a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că nu va uita niciodată experiența de la Te cunosc de undeva, asta deoarece i-a ocupat cea mai mare parte a timpului. Anul 2022 a fost, pentru Emi, doar despre acest show.

ADVERTISEMENT

Filmarea unei gale Te cunosc de undeva durează chiar și 15-16 ore!

„E foarte obositor să filmezi două sezoane unul după celălalt. Dacă mă gândesc la anul 2022, mie îmi vine în cap doar Te cunosc de undeva. Ăsta a fost 2022 pentru mine. Eu nu îmi amintesc altceva despre anul trecut”, a mărturisit Emi pentru FANATIK.

Așa cum vă spuneam, pentru cele două ore care se văd pe micile ecrane (și acelea cu tot cu pauzele de publicitate) se filmează o zi întreagă. Pentru Antena 1, ar fi imposibil să difuzeze tot ce se petrece pe platourile de filmare, căci nimeni nu își imaginează că publicul ar rezista să vadă zeci de ore cu toată forfota din spate.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, se face o selecție a celor mai importante momente de la filmarea galei, producătorii fiind nevoiți, presați de timpul de emisie, să scoată inclusiv secvențe care ar face deliciul publicului, boacăne, glume și alte situații care intervin, în mod firesc, în orice proiect de o asemenea anvergură.

„Nu îți dai seama cât e de solicitant”

„Cum arată o zi la Te cunosc de undeva? Păi, totul e foarte dinamic, dar abia la finalul filmărilor simți că ești obosit. Pe moment, atunci când ești la machiaj, probezi costumele sau faci repetiții, nu îți dai seama cât e de solicitant.

ADVERTISEMENT

Ziua de filmare începe, de obicei, pe la 08:30, cel mult 10 și jumătate dimineața. Uneori eram puși pe fugă, pentru că depinde foarte mult care e ordinea în care intră concurenții pe scenă.

Terminăm undeva la ora 21, dar am prins și 23 noaptea de foarte multe ori. Evident, se fac și pauze, căci trebuie să și mâncăm, altfel am fi jos cu energia. La filmări se petrec tot felul de lucruri.

Repetăm pentru momente, trebuie să vizualizăm exact videoclipul sau spectacolul pe care trebuie să îl reproducem. De multe ori durează și analiza asta, ca să poți să intri cât mai bine în pielea personajului.”, a declarat Emi de la Noaptea Târziu despre culisele Te cunosc de undeva.

Întrebat la ce oră se prezintă jurații pe platou și dacă aceștia intervin cu sfaturi sau ponturi pentru ca vedetele să dea totul, Emi ne-a zis că membrii juriului nu vor să vadă repetițiile. Ei doar analizează momentele atunci când perechile urcă pe scenă.

„Jurații vin mai târziu la filmări. Eu nu știau nimic din ce se întâmpla la repetiții”

„Jurații vin mai târziu la filmări. De obicei veneau pe la 13, uneori chiar și ora 14. Până atunci se pun la punct primele echipe în ordinea intrărilor.

Ei nu știau nimic din ce se întâmpla la repetiții. Ei vedeau pentru prima oară momentele atunci când intram în pâine. De aici și surprinderea multora, nu e nimic fake. Ei chiar atunci ne vedeau prima oară”, ne-a mai povestit Emi de la Noaptea Târziu.

Concursul Te cunosc de undeva ajunge anul acesta la cea de-a 19-a ediție. Emisiunea va începe pe 1 aprilie și va fi difuzată în prime-time de Antena 1, după Observator. Și în sezonul 19, vor exista 8 perechi.

O parte din numele artiștilor care au spus „Da!” provocării au fost deja confirmate. Printre concurenții noi se numără Anca Țurcașiu, CRBL, Adda, Damian Drăghici și nevasta, Nicole Cherry, dar și soții Valentin și Codruța Sanfira, conform unica.ro.

Din casting fac parte și câștigătorii sezonului 18, WRS și Emilian, aceștia luptând pentru a-și păstra titlul. Rămâne de văzut dacă vor câștiga și de data asta!

 

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni