Fotbal international

Un fost coleg al lui Manuel Neuer oferă o poveste incredibilă! A fost declarat mort în 2016, dar este în viață. Cum s-a ajuns aici

04.05.2020 | 21:41
Un fost coleg al lui Manuel Neuer ofera o poveste incredibila A fost declarat mort in 2016 dar este in viata Cum sa ajuns aici
ADVERTISEMENT

Hiannick Kamba, jucător de fotbal din Congo, a fost un junior al formației germane Schalke 04, unde a fost coleg chiar cu Manuel Neuer, titularul din poarta Germaniei.

În 2016, el a suferit un accident mortal în Kinshasa, capitala Republicii Democrate Congo și a fost regretat de tot fotbalul german. Totuși, jurnaliștii de la Bild, au aflat că el trăiește, tot în Germania, iar moartea sa a fost înscenată de fosta soție, pentru a primi o sumă imensă din banii de asigurare.

ADVERTISEMENT

Povestea șocantă a unui fost coleg al lui Manuel Neuer

Hiannick Kamba era un fotbalist promițător al lui Schalke, dar niciodată a fost înconjurat de persoane dăunătoare pentru viața lui, inclusiv fosta soție.

La patru ani de la teribilul eveniment, jurnaliștii de la Bild relatează că Hiannick trăiește fără vreo problemă de sănătate, în Germania, la vechea sa adresă de la Gelsenkirchen.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Hiannick i-ar fi înscenat acestuia moartea pentru „a obține o sumă cu șase cifre din asigurare”, de la care Hiannick nu a primit nimic.

Fosta soție a pus planul la cale

Procuroarea din orașul Essen, Anette Milk, investighează cazul și le-a transmis jurnaliștilor că fostul fotbalist a raportat frauda ambasadei Germaniei de la Kinshasa, în 2018.

ADVERTISEMENT

Kamba le-a povestit judecătorilor că în ianuarie 2016 a plecat într-o călătorie în Congo, unde prietenii săi l-au deposedat de acte, bani și telefon.

„Soția sa a făcut rost de un certificat de deces cu care a înșelat compania de asigurări din Germania”, a declarat procuroarea.

ADVERTISEMENT

Fosta soție neagă acuzațiile care i se aduc, iar Hiannick va fi martor în procesul intentat.

În prezent, Hiannick Kamba are vârsta de 33 de ani și lucrează în domeniul energetic în Gelsenkirchen.

De-a lungul carierei, Kamba a evoluat la formații din ligile inferioare germane, precum: YEG Hassel, Vestia Disteln, SV Zweckel, SG Borken sau VFB Huls

ADVERTISEMENT
Tags: