Fotbal international

Un fost coleg al lui Mihai Neșu, dezvăluiri cutremurătoare din ziua accidentării românului: ”Părea inofensiv. Am crezut că glumește”

07.01.2020 | 11:37
Un fost coleg al lui Mihai Neșu, dezvăluiri cutremurătoare din ziua accidentării românului: ”Părea inofensiv. Am crezut că glumește”
Un fost coleg al lui Mihai Neșu la FC Utrecht, australianul Michael Zullo, a făcut dezvăluiri cutremurătoare din ziua accidentării românului
ADVERTISEMENT

Un fost coleg al lui Mihai Neșu la FC Utrecht, australianul Michael Zullo, a făcut dezvăluiri cutremurătoare din ziua accidentării românului.

Un fost coleg al lui Mihai Neșu, dezvăluiri cutremurătoare din ziua accidentării românului: ”Mi se ridică părul pe mine numai când mă gândesc”

”Mi se ridică părul pe mine numai când mă gândesc. Era un jucător internaţional român, un foarte bun jucător al celor de la Utrecht şi un favorit al fanilor”, și-a început australianul dezvăluirile despre accidentarea care l-a lăsat paralizat pe Mihai Neșu.

”Eu eram băiatul tânăr care venea să încerce să-i ia locul de titular. Decizia a fost luată deoarece acesta putea să plece la finalul sezonului. Dar chiar şi aşa, a continuat să mă ajute cât de mult a putut, chiar dacă încercam să-i iau locul”, a declarat Zullo, conform site-ului foxsports.com.au.

ADVERTISEMENT

”I-a schimbat viaţa pe vecie”

”Era foarte amabil, de asemenea, un jucător foarte bun, fericit cu viaţa lui. Apoi, de la o zi la alta…. o zi normală de antrenament… s-a ciocnit cu unul dintre coechipierii noştri. Părea ceva inofensiv”, a mai spus fundașul australian.

”A căzut şi a început să tremure. Noi am crezut că glumeşte, că râde de noi, dar el spunea ‘nu pot să mă ridic, nu mă pot ridica’ şi clătina din cap. Nu ştiam atunci….dar acum este paralizat. I-a schimbat viaţa pe vecie”, a afirmat Michael Zullo.

ADVERTISEMENT

”Mihai Neşu era un jucător grozav, dar o persoană şi mai bună”

”Mi-a oferit o nouă perspectivă şi m-a ajutat să apreciez lucrurile pe care le am în viaţă, de succesul pe care îl am, să apreciez atunci şi acolo, să mă bucur de moment şi nu privesc prea departe spre viitor. Mihai Neşu era un jucător grozav, dar o persoană şi mai bună”, a încheiat australianul.

Michael Zullo, care acum are 31 de ani, a jucat la FC Utrecht în perioada 2010-2015, iar după aventura în Olanda s-a întors în țara sa unde a evoluat la Adelaide United și Melbourne City. În prezent, fotbalistul este legitimat la Sydney FC.

ADVERTISEMENT

Neșu ajută copiii cu dizabilități

După accidentul suferit în 2011, Mihai Neșu a deschis o Fundație la Oradea, prin care ajută copiii cu dizabilități. Fostul fotbalist de la FCSB și Utrecht a povestit cum a reușit să depășească momentele grele din ultimii, iar factorul care a contat cel mai mult a fost apropierea de Dumnezeu.

Imobilizat într-un scaun cu rotile, Mihai Neșu spune că actuala perioadă este cea mai bună din ultimii ani, iar singura sa misiune este să devină mai bun, pentru a putea ajuta copiii cu dizabilități de la Fundația sa din Oradea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri