Sport

Un fost coleg al lui Nicolae Dică la FCSB, convins că tot Gigi Becali este “la butoane”: “Sunt puține meciuri în care nu se implică”

Florin Gardoș (33 de ani), fostul fundaș central al FCSB, e de părere că Alexandru Pantea a fost impus în prima echipă de Gigi Becali la meciul cu Viking.
21.08.2022 | 18:12
Un fost coleg al lui Nicolae Dica la FCSB convins ca tot Gigi Becali este la butoane Sunt putine meciuri in care nu se implica
Gigi Becali a declarat că Nicolae Dică are mână liberă timp de 15 etape. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Florin Gardoș a fost extrem de surprins de titularizarea lui Alexandru Pantea în meciul cu Viking, puștiul de 18 ani fiind decisiv la golul marcat de Florinel Coman.

Gardoș crede că Gigi Becali s-a implicat în alcătuirea echipei la partida cu Viking: „Sunt puține meciuri în care nu se implică”

Fostul fundaș central al FCSB care a fost coleg cu Nicolae Dică în 2011 nu înțelege de ce Alexandru Pantea a fost titularizat pe postul de fundaș dreapta, deși antrenorul mai are la dispoziție multă soluții pe acel post.

ADVERTISEMENT

“Oarecum surprinzător, chiar vorbeam cât de mulți jucători există pe acea poziție de fundaș dreapta și, cu toate astea, a apărut titular (n.r – Alexandru Pantea). A dat acea centrare la primul gol”.

Gardos e convins că Gigi Becali continuă să se implice la echipă deși a declarat că Nicolae Dică are mână liberă până la finalul turului de campionat din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Oricum, sincer vorbind, sunt puține meciuri în care nu se implică Gigi Becali în primul 11, nu cred că ar fi neapărat o surpriză”, a spus Florin Gardoș la Pro Arena.

Gabi Balint e și el sigur că Alexandru Pantea a fost impus ca titular de Gigi Becali: „E un tânăr cu calități, dar totuși”

Gabi Balint a comentat și el titularizarea lui Alexandru Pantea, iar fostul câștigător al Cupei Campionilor e de acord cu Florin Gardoș: „Și eu cred că Pantea a fost impus în primul 11. Da, din centrarea lui a venit golul. E un tânăr cu calități, dar totuși.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă se mai implică patronul la schimbări, doar Dică știe. Mai puțin contează asta, contează să întoarcă rezultatul (n.r – cu Viking) pentru că pleacă cu șanse mici acolo”, a spus Balint la Digisport.

Ce a spus Gigi Becali despre implicarea la echipă: „O să îi dau libertate în tur”

Gigi Becali a explicat că va avea răbdare cu Nicolae Dică până la finalul turului de campionat: „Vrea mai multă libertate, îi dau mai multă libertate. O să îi dau libertate în tur, să fie pe primul loc la mare diferenţă. Dică mi-a spus că vede altfel. Am discutat în mare. I-am spus că va avea libertate 15 meciuri. El face schimbările, nu mai fac eu. Dacă văd că nu merge… Mi-a spus să îl las câteva meciuri, să îşi impună filosofia”.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Nicolae Dică a dezvăluit că a acceptat oferta lui Gigi Becali tocmai pentru că patronul FCSB i-a făcut această promisiune: „Importantă este discuţia pe care am avut-o cu patronul echipei, de a avea libertate. A fost lucrul cel mai important, să îmi pun în practică ideile mele. Acesta a fost primul lucru”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru ”ambele echipe înscriu și peste 2,5 goluri” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT