Life

Un fost concurent de la Chefi la cuțite, acuzații grave pentru angajații unui spital, după ce mama lui a murit de Covid-19

08.02.2021 | 15:03
Un fost concurent de la Chefi la cutite acuzatii grave pentru angajatii unui spital dupa ce mama lui a murit de Covid19
ADVERTISEMENT

Un fost concurent al show-ului culinar „Chefi la cuțite” face acuzații grave la adresa angajaților unui spital, după ce mama sa a murit de coronavirus. Fostul participant susține că i-au dispărut inclusiv bijuteriile din aur. 

Mihai Constandache a declarat că mama sa a murit la vârsta de 67 de ani după ce a fost diagnosticată cu coronavirus, deși nu avea niciun simptom specific bolii. Fostul concurent de la Antena 1 susține că femeia nu a fost tratată corespunzător de medicii de la Spitalul Județean Brăila.

ADVERTISEMENT

În plus, cântărețul a mai precizat că în momentul în care a mers să ridice trupul neînsuflețit al mamei de la morgă și-a dat seama că i-au dispărut niște obiecte valoroase. Mai exact, Mihai Constandache nu a mai găsit inelele de aur ale regretatei sale mame.

Fost participant Chefi la cuțite, acuzații grave. Mama sa a murit de Covid, fără simptome?

„Nu avea simptome de covid, avea gust-miros, nu avea febră. Doar că nu putea să respire cum trebuie. La Spitalul Județean Brăila au băgat-o pe oxigen, i-au făcut raze la plămâni, apoi doctorița a început să țipe la noi că mama e plină de covid. Eu i-am spus că mama are o pneumonie foarte grava de 19 ani.

ADVERTISEMENT

Au dus-o în corpul E, unde erau internați cei suspecți de covid și a așteptat să i se facă testul. Mamei i-au pus oxigen atât nazal, cât și prin mască, iar ea mă suna disperată să-mi spună că tot nu are aer și că oxigenul administrat este foarte cald.

A doua zi m-a sunat iar disperată să-mi spună că i-a venit testul pozitiv și că o duce la covizi. Am vorbit cu doamna doctor și cu multă aroganță mi-a zis: «oricum mama dvs are mai multe comorbidități și nu știu ce șanse poate să aibă»”, a povestit Mihai Constandache pentru starpopular.ro.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică populară nu se oprește aici cu acuzațiile la adresa spitalului din Brăila și spune că medicii de acolo i-au administrat oxigen, în condițiile în care saturația era una foarte bună. Mama fostului concurent de la „Chefi la cuțite” a stat 14 zile la Terapie Intensivă, plămânii săi fiind de „ciment”, ar fi spus doctorii.

„Înainte de a pleca la spital, mama avea pe degete verigheta și trei inele de aur. Câte un inel de la fiecare copil, erau cumpărate din inimă pentru mama noastră. După ce am semnat procesul verbal de predare-primire a bunurilor m-am uitat în sacoșă.

ADVERTISEMENT

Era telefonul, doar un inel și verigheta. Lipseau două inele, le-am spus asistentelor și mă întrebau cum așa, cine a fost de gardă. Le-am spus că nu va rămâne așa, aveam și poza cu mama și inelele pe mână.

Nu e vorba de aur, ci de valoarea sentimentală. Eu cred că asta fac cei care lucrează în spital, nu-i interesează, dezbracă omul, îi scot inelele, săracii oameni sunt disperați, îi asigură că le pun bine și își însușesc bunuri care nu le aparțin”, a completat solistul.

ADVERTISEMENT