Life

Un fost concurent de la Puterea dragostei a ajuns la Mireasa. Despre cine e vorba

Un fost concurent de la Puterea dragostei a ajuns la Mireasa. Tânărul își caută acum jumătatea în show-ul de la Antena 1.
30.08.2021 | 15:51
Un fost concurent de la Puterea dragostei a ajuns la Mireasa Despre cine e vorba
Un fost concurent de la Puterea dragostei își caută acum iubiea la Mireasa. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Sebastian Nechifor de la Puterea dragostei a devenit concurent într-un alt reality-show matrimonial, cel difuzat de Antena 1.

Băiatul își începe aventura în căutarea femeii visurilor sale în noul sezon Mireasa, emisiune prezentată la postul din trustul Intact de Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT

Seba, așa cum i-au spus colegii din show-ul de la Kanal D este din Botoșani, iar la Mireasa a mers însoțit de o doamnă din Vaslui și nu de mama lui, cum se întâmplă în majoritatea cazurilor în acest reality.

Seba de la Puterea dragostei, concurent la Mireasa

Sebastian are 22 de ani și, pe lângă participările în emisiuni televizate se ocupă și cu cântatul. Tânărul se poate bucura astfel de o adevărată rampă de lansare ca manelist datorită concursului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Nu este primul artist care s-a lansat, de altfel pe piața muzicală, trecând mai întâi printr-un show de televiziune. Cel mai bun exemplu și cel mai de succes de până acum este al lui Jador, care a devenit cunoscut tot datorită emisiunii Puterea dragostei.

Dacă norocul va fi de partea lui Sebi rămâne de văzut. Până una alta, concurentul din sezonul 4 Mireasa își dorește să se așeze la casa lui, să își găsească o tânără cu care să poată construi lucruri frumoase împreună.

ADVERTISEMENT

„Am 22 de ani și sunt din Botoșani. Una din cele mai mari pasiuni ale mele este cea de a cânta. Îmi plac manelele, mai înspre reggaeton, manele mai pop. Recent am scos o piesă, iar versurile sunt compuse de mine. Viitoarea mea potențială soție va avea ocazia să îi fac dedicații zilnice”, este descrierea pe care și-a făcut-o Sebastian, noua vedetă a Antenei 1.

Ce fel de parteneră își dorește

Botoșăneanul are conturată o imagine despre viitoarea lui soție. Vrea că femeia cu care să-și petreacă timpul să fie sociabilă și trecută prin viață.

ADVERTISEMENT

Și-ar dori să își găsească o parteneră mai mare decât el, până în 30 de ani. „Sunt o persoană destul de misterioasă, foarte loial. Mi-ar plăcea ca viitoarea mea soție să fie vorbăreață, hazlie, cu zâmbetul pe buze ca să pot încărca de la ea cu bucurii”, este completarea autodescrierii făcută de Sebastian Nechifor de la Mireasa.

Noul sezon al emisiunii Mireasa de la Antena 1 a început duminică, pe 29 august 2021.

 

ADVERTISEMENT