Life

Un fost concurent de la Puterea Dragostei, în doliu. Una dintre cele mai dragi persoane a murit

21.12.2020 | 13:49
Un fost concurent de la Puterea Dragostei in doliu Una dintre cele mai dragi persoane a murit
ADVERTISEMENT

Un fost concurent de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile după ce o persoană foarte dragă a murit. Este vorba de Paul Daniel Gheți, participant în sezonul 3, care și-a pierdut zilele trecute tatăl biologic.  

Tânărul în vârstă de 22 de ani a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare, acolo unde a mărturisit că vrea să-și ducă la capăt toate visele pentru a-l face mândru de regretatul său părinte, care a plecat la Ceruri mult prea devreme.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Kanal D este conștient că acesta a fost planul lui Dumnezeu și este convins că tatăl său va fi printre îngeri, de unde va veghea fiecare pas pe care-l va face el pe Pământ. Paul chiar i-a promis răposatului său părinte că va fi un om bun.

Paul de la Puterea Dragostei, clipe grele. Fostul concurent și-a pierdut tatăl

Paul de la Puterea Dragostei vorbește despre ziua morții tatălui său ca despre o zi „blestemată”, mai ales că bărbatul a murit cu foarte puțin timp înainte de Crăciun. Tânărul din Turda nu va uita niciodată momentul în care a aflat că și-a pierdut părintele.

ADVERTISEMENT

„Azi, 19 decembre, o zi blestemată, o zi în care s-a stins una dintre persoanele dragi mie. Și aceasta fiind tatăl meu…Tatăl meu natural, sânge din sângele meu s-a stins astăzi!

Într-o oribilă zi! Într-o săptămână oribilă cu probleme! În luna de Crăciun! Înainte cu câteva zile de Crăciun! De unde a provenit acest chin înainte de Crăciun? A cui să fie vina?

ADVERTISEMENT

Totodată eu tot cred în Dumnezeu și îl iubesc pe Dumnezeul meu pentru că știu că acolo sus o să fii bine și îngerii domnului o să fie lângă tine și o să aibă grijă de tine! Și o să vezi că o să te fac mândru!

Și o să urmărești de acolo de sus din ceruri cum o să îmi împlinesc toate visele! Îți promit asta, tată! Dumnezeu să fie cu tine…și odihnește-te în pace!”, a scris fostul concurent de la Puterea Dragostei pe rețelele de socializare în memoria tatălui său, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Mesajul tânărului a fost însoțit de o manea de-a lui Adrian Minune, una dintre preferatele tatălui lui Paul Daniel Gheți. Melodia este una emoționantă, cu această ocazie tânărul spunând că-și iubește părintele chiar dacă acesta nu mai este printre noi.

În momentul de față fostul concurent de la Kanal D este susținut de familie și de noua iubită, acesta fiind eliminat din casa Puterea Dragostei după un scandal monstru cu Marinescu.

ADVERTISEMENT