Life

Un fost concurent de la Survivor România 2021 a trecut prin clipe grele. A ajuns la spital și a fost operat

20.04.2021 | 16:26
Un fost concurent de la Survivor Romania 2021 a trecut prin clipe grele A ajuns la spital si a fost operat
ADVERTISEMENT

Un fost concurent din competiția sportivă Survivor România 2021 trece prin clipe grele. Fostul Războinic a ajuns pe masa de operație din cauza unei accidentări serioase suferite pe traseele din Republica Dominicană. 

Este vorba de Lucian Barbu, Războinicul care a părăsit concursul din cauza problemelor de sănătate. Mai exact, tânărul și-a rupt ligamentele de la genunchi, motiv pentru care nu a mai putut continua să lupte pentru marele premiu de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Fostul înotător a mers timp de două luni în cârje, ulterior ajungând pe mâinile medicilor. Lucian Barbu a suferit o intervenție care a durat circa 3 ore, precizând că în continuare are nevoie de ajutor pentru că nu se poate deplasa singur.

Fost participant Survivor România 2021, pe masa de operație. Are nevoie de cârje

Lucian Barbu a trecut prin dureri cumplite, însă a reușit să depășească perioada grea datorită familiei și oamenilor dragi. Fostul Războinic speră ca situația să se schimbe pentru el și să nu mai aibă probleme de sănătate care să-l țină departe de ce iubește mai mult, sportul.

ADVERTISEMENT

După o perioadă în care a trebuit să urmez pașii de recuperare, am ajuns și la spital. M-am operat la genunchi, și sper eu ca, de acum înainte, situația se va schimba și pentru mine. Au fost clipe grele, de coșmar prin care am trecut.

Nu este ușor să îți revii după o intervenție chirurgicală care a durat trei ore. Am avut și am dureri foarte mari, însă cu ajutorul cadrelor medicale, ale familiei și ai oamenilor dragi, o să depășesc perioada aceasta grea”, a declarat Lucian Barbu pentru kfetele.ro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, problemele Războinicului de la Survivor România nu se opresc aici. Fostul concurent de la Kanal D are nevoie de o perioadă de recuperare destul de lungă, de fizioterapie și kinetoterapie.

Lucian Barbu speră să scape de cârje vara aceasta și să revină la cursul normal al vieții pentru că-și dorește enorm să revină în bazin pentru a înota. Cu toate acestea tânărul nu și-a pierdut speranța și se gândește să participe la un alt sezon Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Recuperarea este mai grea decât cuțitul doctorului. Trebuie să stau nemișcat la pat, timp de trei săptămâni, apoi, puțin câte puțin, o să fac fizioterapie, în paralel cu kinetoterapie. Îmi este foarte greu, nu mă pot mișca, nu îmi pot lua singur nici măcar un pahar cu apă sau o porție de mâncare. 

Sper ca până la vară să scap de cârje, să fac înot și, de ce nu, într-un sezon viitor, să merg din nou la Survivor. Este ceea ce îmi doresc cel mai mult”, a mai spus Războinicul pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT