Life

Un fost concurent de la Survivor România a făcut o dezvăluire șocantă: „Am vrut să mă sinucid”

Un fost concurent din sezonul anterior Survivor România a făcut o destăinuire șocantă. Faimosul a dezvăluit că a avut gânduri negre, încercând să se sinucidă.
13.01.2022 | 11:43
Un fost concurent de la Survivor Romania a facut o dezvaluire socanta Am vrut sa ma sinucid
Un fost concurent de la Survivor România 2021 a vrut să se sinucidă. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Cucu, unul dintre Faimoșii de la Survivor România 2021, cunoscut și datorită trupei Noaptea Târziu, a povestit cele mai dificile momente prin care a trecut în viața sa.

Într-un dialog sincer pe Youtube, avut cu Roxana Nemeș, umoristul a vorbit despre lucrurile mai puțin plăcute prin care a fost nevoit să treacă.

ADVERTISEMENT

Cucu a recunoscut că a existat o perioadă în viața lui în care nu ar mai vrea să se întoarcă. Acum, uitându-se în urmă, se miră chiar și el că a reușit să depășească acele clipe.

Cucu de la Survivor România a fost pe punctul de a-și lua viața

Tânărul a mărturisit că a fost dependent de alcool, iar la un moment dat, trecând prin mai multe decepții, a vrut să își pună capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

„Am avut o perioadă în care consumam foarte mult alcool. A fost o perioadă în care am vrut să fac pasul ăla, să iau cuțitul și să mă sinucid. Acum, în momentul de față, nu aș face asta niciodată.

Eu sunt o persoană credincioasă, nu neapărat religioasă. Când am vrut să fac pasul ăla, mi-am amintit de un prof de religie. Zicea că atunci când te sinucizi, e cea mai mare slăbiciune.

ADVERTISEMENT

Nu e vorba de curaj, dar tu, cum ar veni, scapi de viața asta. Eu din cauza problemelor financiare am vrut să fac pasul ăsta”, a povestit Cucu Gram la Wownews.

Cucu de la Survivor România a mai spus că a vrut să facă asta în Parcul Cișmigiu, într-o noapte, însă a avut la un moment dat o tresărire, iar de a doua zi a început să își revină.

ADVERTISEMENT

„Cuza mă certa că trag echipa în jos”

Colegul lui Cuza de la Noaptea Târziu a mai declarat că nu mai avea încredere în nimeni, nici măcar în familie. „Oamenii mă certau, dar eu luam totul prea personal. Am început să mă documentez, cum să ies din starea asta de depresie. Înainte să fac pasul ăsta, a fost cam un an în care eram foarte depresiv. Cuza mă certa că trag echipa în jos”, a continuat Cucu.

Umoristul a mai spus că dacă nu ar fi trecut prin acel impas, nu ar fi știut să aprecieze acum lucrurile și nu ar fi aflat ce îl face cu adevărat fericit în viață.

 

ADVERTISEMENT