ADVERTISEMENT
Life

Un fost concurent de la Survivor rupe tăcerea. Cum au loc momente intime între concurenți

Autor: Alexandru Năstase | 02.05.2021 | 09:49
Un fost concurent de la Survivor rupe tăcerea. Cum au loc momente intime între concurenți
Concurenții de la Survivor ar putea face sex în timpul emisiunii. Sursa foto - captură Kanal D

Un fost concurent de la Survivor rupe tăcerea. Acesta a transmis cum au loc momente intime între concurenți, dar și ce se întâmplă cu igiena celor care participă la un asemenea show. În junglă nu există duș sau periuță de dinți, ceea ce complică serios situația. 

ADVERTISEMENT

Richard Hatch, bărbatul care a câștigat primul sezon de la Survivor Statele Unite ale Americii, ediția care s-a filmat în anul 2000 în Malaezia, a spus totul.

Acesta a dezvăluit că există oportunități de a face dragoste între participanții la show. Mai mult de atât, Hatch a transmis că a și asistat la o asemenea tentativă.

Un fost concurent de la Survivor a rupt tăcerea

”La Survivor, sexul este ceva ce s-ar putea întâmpla. Oamenii se uită la cum suntem noi acolo și probabil că se întreabă dacă are loc așa ceva.

ADVERTISEMENT

Iar în primul sezon, cu toate că nu s-a petrecut în contextul jocului, printre participanți, au existat concurenți care au interacționat cu ei înșiși, unii au făcut diverse lucruri atunci când nu erau filmați…

Astfel de lucruri au avut loc”, a explicat Richard Hatch într-o postare pe canalul lui de Youtube, canal devenit celebru după ce acesta a câștigat emisiunea.

Învingătorul primei ediții Survivor din SUA a mai spus că doi concurenți au fost pe punctul de a face dragoste. În cele din urmă, totul a fost abandonat.

ADVERTISEMENT

 ”Chiar din sezonul 1 a fost un concept interesant: ”S-ar putea cupla concurenții de la Survivor?” Întreaga poveste din sezonul 1 dintre Jenna cu bikini roz și Shawn a fost văzută ca o posibilă idilă”, a mai zis Hatch.

”În legătură cu igiena?… Nu este chiar atât de complicat cum cred mulți oameni. Cei care merg la camping pot înțelege asta.

ADVERTISEMENT

După câteva zile în care nu ai parte de ingredienți artificiali, respirația ta nu mai este atât de oribilă cum cred oamenii.

Mănânci atât de puțin și atât de ”curat”, încât ajungi să nu mai ai acele mirosuri teribile pe care le-ai avea în viața de zi cu zi, atunci când mănânci greșit.

ADVERTISEMENT

Fiind afară, lângă ocean, se ajunge la o curățare naturală care poate elibera sexualitatea ca fiind o parte din acest scenariu. Se poate întâmpla!”, a mai spus Richard Hatch

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!