Fotbal intern

Un fost conducător de club îl contrazice pe Gigi Becali: „Cinci milioane pentru Dennis Man ar fi ceva fantastic”

26.09.2020 | 19:35
Un fost conducator de club il contrazice pe Gigi Becali Cinci milioane pentru Dennis Man ar fi ceva fantastic
ADVERTISEMENT

Un fost conducător de club în contrazice pe Gigi Becali, după ce patronul FCSB a declarat în repetate rânduri că nu acceptă să îl vândă pe Dennis Man pentru mai puțin de 15 milioane de euro.

Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui, a declarat că vârful roș-albastru nu poate costa foarte mult, pentru că nu joacă în competițiile europene.

ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut șansa de a juca în play-off-ul Europa League, după ce a fost învinsă de Slovan Liberec cu 2-0, în turul trei preliminar.

Un fost conducător de club îl contrazice pe Gigi Becali: „Nu te ia nimeni dacă dai gol cu Clinceni”

Adrian Porumboiu i-a lăudat atât pe Dennis Man, cât și pe Florinel Coman, însă nu crede că vreunul dintre cei doi poate fi vândut în schimbul unor sume precum cele cerute de Gigi Becali. Patronul FCSB a declarat în repetate rânduri că nu va renunța la fotbaliștii săi pentru mai puțin de 15 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Fostul arbitru și patron al clubului FC Vaslui a explicat că un jucător care evoluează bine doar în Liga 1 nu poate fi remarcat de cluburi care ar putea fi dispuse să achite sume de transfer impresionante.

„Un fotbalist care bate toate recordurile e Man. Mi-a plăcut și Coman. Dacă se iau 5 milioane pe Dennis e un preț super fantastic. Suntem în criză, e mai greu cu banii în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Man e singurul care poate să spargă vreun record. L-am văzut jucând cu sălbaticii aia de la Backa Topola și în meciul cu Argeș. E greu fiindcă nu va juca în cupele europene. Nu te ia nimeni dacă dai gol cu Clinceni”, a spus Porumboiu pentru Realitatea Sportivă.

Critici dure la adresa lui Răzvan Burleanu

Fostul patron de la FC Vaslui a criticat aspru decizia Federației Române de Fotbal de a obliga cluburile din Liga 1 să înceapă meciurile având în teren cel puțin doi jucători eligibili pentru naționala U21 a României. Porumboiu crede că o astfel de regulă nu era necesară.

ADVERTISEMENT

„Sunt super fotbaliști de care depinde economia unei țări. A venit Burleanu cu ideea asta. Este o prostie. Păi Dobrin avea nevoie de regula asta? Balaci? Stanciu? Pe el l-am băgat și a jucat la Vaslui. Și ce s-a întâmplat cu el după?

La Viitorul îl ajută pe Hagi regula U21? Dacă bagi un copil și îl scoți în secunda 38 e ca și cum iei un puști să se spele dar nu ai nici apă, nici săpun. În ritmul ăsta, fotbalul nu o să progreseze”, a mai declarat fostul arbitru.

De când a fost introdusă această regulă, mai mulți antrenori din Liga 1 au efectuat schimbări foarte rapide și au scos un jucător tânăr din teren pentru a-l schimba cu unul mai experimentat. Dan Petrescu și Ionuț Badea sunt antrenorii care au apelat cel mai des la această strategie.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – FCSB: 1,85 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT