Fotbal intern

Un fost conducător de la CFR Cluj mizează pe FCSB: ”Are prima șansă la titlu”

21.03.2021 | 13:37
Un fost conducator de la CFR Cluj mizeaza pe FCSB Are prima sansa la titlu
ADVERTISEMENT

Fostul conducător al clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan, mizează pe FCSB în lupta la titlu și crede că singurul dezavantaj al roș-albaștrilor este că nu vor juca în acest final de sezon pe Arena Națională.

Campioana en-titre a fost învinsă cu 3-0 pe Arena Națională, într-un joc dominat autoritar de elevii lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Formaţia pregătită de Toni Petrea stă mai bine la meciurile directe datorită acestui succes cu 3-0, după ce a pierdut 0-2 în Gruia partida tur. Astfel că o victorie în ultimele două runde i-ar asigura locul 1 în sezonul regulat.

FCSB, cotată cu prima șansă la titlu de un fost conducător de la CFR Cluj

”Va fi o luptă în trei, Craiova se poate apropia cu trei puncte câștigate în următoarele meciuri. Craiova poate câștiga campionatul din poziția în care este acum, însă FCSB are prima șansă. Se vede foarte tare acest lucru în acest moment”, a declarat fostul conducător al celor de la CFR Cluj despre lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

”S-ar putea să fie o problemă pentru ei, am înțeles că vor juca de acum la Giurgiu. E e un stadion cochet și un gazon destul de bun, dar nu la nivelul celui de pe Arena Națională. S-ar putea sa fie un dezavantaj.

Dar totuși și-au făcut moral în meciul de vineri, și-au intrat în mână cu cele trei goluri date. CFR nu avea cum să emită pretenții pentru mai mult de un egal, dacă nu a avut niciun șut pe poartă”, a mai spus Iuliu Mureșan la Realitatea Sportivă.

ADVERTISEMENT

Mureșan nu înțelege prestația CFR-ului în derby-ul cu FCSB

”CFR, în comparație cu perioada în care era antrenor Dan Petrescu, este tot o echipă care se apără foarte organizat. Avea până la meciul cu FCSB cea mai bună apărare din campionat și acum sigur că s-a întâmplat ceva. Jocul CFR-ului s-a schimbat. Și cu Dan Petrescu au fost probleme înainte de a pleca el”, a continuat Mureșan.

”Parcă echipa nu mai avea chef de fotbal, era obosită. Ziceam cu toții că au o medie de vârsta mare, dar nu asta e cauza. Pur și simplu ceva nu a fost bine în lot, parcă au luat somnifer înainte de meciul cu FCSB”, a încheiat fostul președinte al ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Victoria categorică a celor de la FCSB în fața CFR-ului a oferit momente spectaculoase și în tribunele Arenei Naționale, nu doar pe teren.  Meme Stoica a celebrat a treia reușită a echipei sale smulgând un steag al sponsorului, pe care l-a fluturat așa cum o făceau suporterii în vremurile de glorie a roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,35 este cota pentru „total goluri: 2-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT