Sport

Un fost conducător de SuperLiga i-a criticat dur pe conducătorii lui Dinamo: „Nicăieri în lumea asta un club nu a intrat de două ori în insolvență“

Un fost conducător de SuperLiga i-a criticat dur pe conducătorii lui Dinamo pentru faptul că nu au ieșit din a doua insolvență a clubului în ultimul deceniu.
04.07.2024 | 17:36
Un fost conducator de SuperLiga ia criticat dur pe conducatorii lui Dinamo Nicaieri in lumea asta un club nu a intrat de doua ori in insolventa
Vasile Șiman, atac dur la Dinamo / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a salvat in-extremis de la retrogradare, iar acum pare că nu mai doresc să ajungă în zona roșie. „Câinii“ au forțat ieșirea din insolvență, cu speranța că pot prinde un loc de cupe europene, dar nu au reușit la timp.

Vasile Șiman, clar cu privire la insolvența lui Dinamo

Vasile Șiman, unul dintre cei mai cunoscuți oameni care au trecut prin fotbalul românesc, a discutat despre Dinamo. Un vechi rival al „câinilor“, cu o fericită amintire de la un Dinamo – Sportul 4-5, acesta a tunat la adresa conducerii.

ADVERTISEMENT

„Se discută de această cerere de 3 ani de zile. Cum timpul expira, am fost nevoit să fac această cerere. Aceasta se prescria și am fost nevoit să fac asta. Am discutat cu mulți conducători de la Dinamo, dar nu s-a găsit nici o rezolvare.

Dinamo avea niște clauze cu Șerban pe care trebuia să le respecte. A așteptat 11 ani să onoreze această obligație contractuală. Dinamo nu a luat nici o țeapă, pentru că a făcut o înțelegere cu jucătorul.

ADVERTISEMENT

Dinamo l-a contactat cu 8 luni înainte expirarea contractului cu Sportul, le-au dat bani părinților, l-au învrajbit contra Sportului. Se așteptau ca Sportul să dispară. Ionuț Negoiță a fost cel care a decis aceste lucruri.

Dinamo a putut să scape de 100 de ori de Șerban, dar nu au vrut. Dinamo este în insolvență, este doar o cerere, nu au nici o obligativitate de plată, este o decizie a instanței. Dinamo este cea care încearcă să nu plătească.

ADVERTISEMENT

Au intrat în insolvență de două ori în ultimii zece ani. Nicăieri în lumea asta un club nu a intrat de două ori în insolvență. Dinamo a dat țeapă statului român. Nu știu cum se va termina asta. Că nu sunt Dumnezeu. Dacă există înțelegere, se poate rezolva orice. Dar aici, tot ei spun că sunt nedreptățiți”, a spus Vasile Șiman, conform Prosport.

Ionuț Șerban, mărul discordiei

Vasile Șiman l-a vândut pe Ionuț Șerban către Dinamo în anul 2013, când i-a pus o clauză rar întâlnită în fotbal. În cazul în care „câinii“ îl lăsau să plece unilateral pe mijlocaș, ori îl vindeau, trebuiau să achite o sumă uriașă.

ADVERTISEMENT

Dinamo trebuia să îi ofere Sportului Studențesc, care va reveni în fotbal, suma de un milion de euro. În cele din urmă, după aproape un deceniu în Ștefan cel Mare, Ionuț Șerban a părăsit echipa la cererea lui, spre disperarea lui Șiman.

ADVERTISEMENT
Tags:
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Cel mai mare eșec din viața lui Hagi. Un divorț uluitor
Cel mai mare eșec din viața lui Hagi. Un divorț uluitor
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația