Video. Un fost dinamovist a marcat în premieră la naţională: gol+assist

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
26/03/2018, 16:50
Video. Un fost dinamovist a marcat în premieră la naţională: gol+assist

Leo Bartalsstovu impresionează în tricoul Insulelor Feroe. Mijlocaşul a deschis scorul în amicalul cu Liechtenstein printr-un gol superb de la 20 de metri. După mai multe combinaţii perfecte ale coechipierilor, care au dus mingea în partea dreaptă a careului de 16 metri advers, Leo a primit o pasă perfectă şi a înscris la colţul lung, fără şansă pentru portarul advers. 

A fost primul gol la naţională pentru Leo Bartalsstovu, reprezentativă alcătuită în mare parte din jucători amatori, în 17 partide jucate pentru naţionala ţării sale. Fostul mijlocaş al “câinilor” a dat şi pasa decisivă la un alt gol marcat de feroezi în victoria cu 3-0 – vezi video mai jos.   

A jucat la Dinamo şi a fost adversarul Petrolului

Suporterii dinamovişti şi-l amintesc cu siguranţă. Bartalsstovu a jucat în Ştefan cel Mare între 2015 şi 2016, acolo unde a fost adus de Mircea Rednic. Şase meciuri a jucat pentru Dinamo, fără să marcheze vreun gol. Mijlocaşul a jucat şi împotriva Petrolului Ploieşti în Europa League, în perioada în care a evoluat la Vikingur. În prezent, activează în Islanda, la Vestmannaeyja.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×