Un fost dinamovist se alătură echipei FRF. Ce post va ocupa

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
27/07/2016, 18:15
Un fost dinamovist se alătură echipei FRF. Ce post va ocupa

Vlad Munteanu, fostul jucător al lui Dinamo, a decis să se alăture Federaţiei Române de Fotbal, toate acestea după venirea lui Christoph Daum pe banca tehnică a naţionalei României.

Fostul fotbalist va coordona Centrele de Excelenţă începînd cu data de 1 august 2016, alături de Marcel Puşcaş. Decizia lui Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, de a-l ţine pe Marcel Puşcaş la FRF a surprins pe toată lumea. Cel din urmă nu a fost de acord ca un selecţioner străin să stea pe banca tehnică a tricolorilor. “Am ajuns să-l întrebăm pe Papadopoulos pe cine să aducem selecţioner? De ce să ne trebuiască antrenor străin? Orice antrenor străin va veni, îşi va lua banii şi va pleca”, a spus Puşcaş.

În România sînt doar două Centre de Excelenţă: la Timişoara şi la Târgu Mureş, dar oficialii Federaţiei Române de Fotbal îşi doresc să mai construiască alte două.

Ştirea MOMENTULUI

Ce se întâmplă cu Harlem Gnohere după FCSB – Hajduk Split 2-1! Prima specială oferită de Gigi Becali

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×