Un fost elev al lui Daum, despre selecţionerul României: “Nu l-aş pune pe primul loc!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
30/07/2016, 09:23
Un fost elev al lui Daum, despre selecţionerul României: “Nu l-aş pune pe primul loc!”

Fostul atacant, Sergiu Radu, a declarat că a avut ocazia să fie pregătit, pe tot parcursul carierei sale, atît de Mircea Lucescu cît şi de Christoph Daum. Însă, Lucescu a reuşit să îl impresioneze mai mult datorită antrenamentelor sale.

“Am fost antrenat în Germania de Magath, de Daum, de antrenori la modă. Dar făcînd o comparaţie între ei şi Mircea Lucescu, pe nea Mircea l-aş pune pe primul loc. Nea Mircea ştia să-şi apropie jucătorii, avea un caracter deosebit.

Amîndoi sînt foarte profesionişti. Au viziuni diferite de a vedea fotbalul şi au avut succes fiecare. Amîndoi sînt buni motivatori şi pregătesc foarte bine meciurile. Poate nea Mircea pregăteşte şi mai bine meciurile”, a spus Sergiu Radu.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×