Sport

Un fost elev al lui Laurențiu Reghecampf la FC Snagov a decedat în afara țării! Care a fost motivul

Ionuț Bereșoaie, fost fotbalist la Dinamo 2, a murit din cauza unui infarct, în parcarea unui hipermarket din Anglia, unde se mutase la scurt timp după ce tatăl lui, fostul pugilist Marcel Bereșoaie, a decedat.
29.09.2021 | 20:17
Un fost elev al lui Laurentiu Reghecampf la FC Snagov a decedat in afara tarii Care a fost motivul
Ionuț Bereșoae a fost găsit mort în parcarea unui hipermarket
ADVERTISEMENT

Vestea decesului lui Ionuț a fost făcută publică de Răzvan Ardeleanu, un apropiat al fostului fotbalist. „Mult prea devreme! (fostul jucător al FC Snagov) Ionut Bereșoaie drum lin!

Dumnezeu să aibă în grijă sufletul tău extrem de tânăr. Incredibil! Oare ce mai înseamnă VIAȚA?!”, a scris, el pe facebook.

ADVERTISEMENT

Ionuț, în vârstă de 31 de ani, s-a mutat în Anglia la scurt timp după decesul tatălui lui, fostul pugilist Marcel Bereșoaie. Acesta s-a stins din viață în iulie 2007 și este înmormântat la cimitirul Bellu catolic.

El se afla în Anglia alături de mamă, soție și fetița în vârstă de 6 ani. Decesul s-a consumat după un meci al echipei de amatori la care era legitimat Ionuț. A fost găsit mort într-o parcare de hipermarket, familia nereușind, timp de 8 ore, să dea de el.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui i-a fost idol

Ionuț Bereșoaie a jucat pe parcursul carierei la echipe precum Dinamo 2, ACS Berceni și FC Snagov, după ce a început fotbalul la școala de fotbal al lui Marcel Pigulea, Pro Luceafarăul. El a fost marcat de moartea subită a tatălui său.

Fostul mare pugilist, medaliat cu bronz european în anul 1991, a fost diagnosticat cu gliombaston, tumoare malignă localizată în zona capului, după ce s-a lovit în urma unui scandal la un restaurant din București, unde era bodyguard.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, tatăl meu a fost un idol. Oamenii îmi scriu și după 13 ani de la moartea lui și îmi spun lucruri frumoase despre el.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la tatăl meu, de la domnul primar și până la familia mea din Gherăești”, a spus Ionuț în decembrie 2002, după ce tatălui lui i s-a acordat, post portem, titlul de Cetățean de Onoare al Comunei Gherăești (județul Neamț).

ADVERTISEMENT

Cinci meciuri sub comanda lui Ion Marin

Ionuț a activat la FC Snagov, în liga a doua, timp de mai multe sezoane, și a fost antrenat, de-a lungul timpului, de tehnicieni ca George Dumitru, Laurențiu Tudor sau Laurențiu Reghecampf.

Cel mai bun sezon al lui a fost 2010/2011. Atunci, a fost folosit în 27 de meciuri și a marcat de două ori. În sezonul următor, a jucat 19 meciuri pentru aceeași formație.

A fost remarcat de oficialii clubului Dinamo, astfel că a fost transferat la echipa a doua a clubului. A jucat cinci meciuri la formația pregătită de Ion Marin și a înscris un gol.

De-a lungul timpului a mai fost legitimat la ACS Berceni și Fortuna Poiana Câmpina, iar după ce a plecat din țară a jucat la SS Virtus (San Marino), Coleshill Town și Cradley Town (ambele din Anglia).

ADVERTISEMENT