ADVERTISEMENT
Sport

Un fost fotbalist al lui Real Madrid, în faliment! Ce s-a întamplat cu averea lui

Autor: Gabriela Gheorghe | 04.12.2020 | 11:22
Un fost fotbalist al lui Real Madrid, în faliment! Ce s-a întamplat cu averea lui
Royston Drenthe. Sursă foto: Hepta.

Royston Drenthe a ajuns să nu mai aibă niciun ban deși în urmă cu ceva ani câștiga trei milioane de euro la Real Madrid. Jucătorul și-a risipit averea din cauza tentațiilor de care s-a lovit în capitala Spaniei. 

ADVERTISEMENT

Royston Drenthe, fost fotbalist la Real Madrid, a fost declarat falit de un tribunal din țara natală. De banii fostului jucător al campioanei Spaniei se va ocupa în viitor o a treia persoană.

Derenthe (33 de ani) mai evoluează încă la o formație de amatori, Kozakken Boys. El a semnat cu Real Madrid  în urmă cu 13 ani după ce spaniolii le-au plătit celor de la Feyenoord 14 milioane de euro. Împreună cu echipa din Spania a cucerit un titlu de campion.

Un fost jucător de la Real Madrid a rămas fără bani

Atunci când a venit la Real Madrid, Drenthe încasa un salariu de trei milioane de euro. Jucătorul a fost împrumutat la alte echipe pentru a juca mai mult. A evoluat la Hercules Alicante și Everton, înainte de a se duce la Alania Vladikavkaz, în Rusia, în urmă cu 8 ani.

ADVERTISEMENT

El a ajuns să joace fotbal la amatori după ce a mai evoluat pentru Kayserispor, Bani  Yas şi Sparta Rotterdam. Royston Drenthe are doar o singură convocare la naționala Olandei.

Fostul fotbalist al lui Real a ajuns în Madrid la doar 20 de ani, iar coechipierii l-au determinat să se ducă noaptea în cluburi cu mai multe femei.

”Habar nu aveam că trebuie să plătești!”

”Madrid este un oraș frumos, sunt multe restaurante, multe cluburi și, desigur, multe fete frumoase. Și dacă ești tânăr, jucător la Real, sunt multe tentații ce vin pentru tine.

ADVERTISEMENT

Am mers cu un prieten la cazino și ne-am întâlnit cu două fete. Ne-am deplasat la un hotel toți patru și ne-am distrat pe cinste. Apoi, ne-au cerut câte o mie de euro de fiecare. Habar nu aveam că trebuie să plătești!”, a zis Drenthe, în urmă cu ceva luni.

În ultimul sezon la Real Madrid a jucat în șase meciuri și nu a marcat deloc în campionatul Spaniei. Tot atunci, a bifat două jocuri în Liga Campionilor și a înscris un gol. Jucătorul a mai trecut și pe la Erciyesspor, Sheffield Wed și  Reading.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT