Fotbal international

Un fost fotbalist de la Liverpool și Real Madrid îl desființează pe Lionel Messi: „Un impostor” + „Cristiano Ronaldo e arogant”

24.04.2020 | 12:14
Un fost fotbalist de la Liverpool si Real Madrid il desfiinteaza pe Lionel Messi Un impostor  Cristiano Ronaldo e arogant
ADVERTISEMENT

Jerzy Dudek, fost portar la Liverpool și Real Madrid, a avut o serie de atacuri dure asupra lui Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, cărora le reproșează, în principal, atitudinea din teren.

Jerzy Dudek, critici pentru Messi și Ronaldo

Jerzy Dudek, portarul lui Liverpool din finala de Champions League din 2005, câștigată de „cormorani” la penalty-uri după ce AC Milan conducea cu 3-0 la pauză, a evoluat din 2007 până în 2011 în La Liga.

ADVERTISEMENT

În cei patru ani din Spania, portarul polonez l-a avut ca adversar pe Lionel Messi, iar Cristiano Ronaldo i-a fost coechipier între 2009 și 2011.

La nouă ani de la retragerea din fotbal, Jerzy Dudek a lansat o serie de atacuri asupra lui Lionel Messi și Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

Messi a fost un impostor și un provocator. Același lucru îl spun și despre Barcelona și Pep Guardiola. Ei au fost gata să provoace și au reușit acest lucru la perfecție.

L-am auzit pe Messi spunând lucruri grosolane lui Pepe și Sergio Ramos. Nu m-am așteptat din partea lui, care, aparent, era o persoană bună și calmă”, a declarat Jerzy Dudek, conform de Telegraaf.

ADVERTISEMENT
  • 3 penalty-uri a ratat AC Milan în finala Champions League din 2005

Nu a scăpat nici Cristiano Ronaldo

Jerzy Dudek l-a caracterizat și pe Cristiano Ronaldo, alături de care a evoluat la Real Madrid în ultimele două sezoane ale carierei de fotbalist profesionist.

Cristiano Ronaldo este un arogant, dar în afara terenului se comportă exemplar. Este impresionant cum ajută oamenii.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ronaldo preferă ca echipa lui să câștige cu 2-1 prin golurile sale, decât să fie 5-0 și el să nu înscrie”, susține Jerzy Dudek.

ADVERTISEMENT