Carousel hot news

LUPTĂ pentru VIAŢĂ! Un component al CRAIOVEI MAXIMA duce o bătălie crâncenă cu un duşman fără milă!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să...
Autor: Silviu Ghering | 11.08.2017 | 00:05

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. GRANDES DE ALVALADE. Citeşte o prezentare amănunţită a adversarului „roş-albaştrilor” din play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor în FANATIK-ul de VINERI!

VIITORUL. HAGI ÎŞI RISCĂ JUMĂTATE DIN AVERE! Află din FANATIK-ul de VINERI de ce a fost nevoit Gică Hagi să-i vândă pe Nedelcu şi Benzar tocmai lui Gigi Becali chiar înainte de „dubla” pentru grupele Ligii Europa cu RB Salzburg, care, în cazul unei reuşite, l-ar echilibra financiar pe „Rege”.

DRAMĂ. TILIHOI LUPTĂ PENTRU VIAŢĂ. Fostul fundaş al unicei Craiova Maxima duce o bătălie crâncenă cu un duşman fără milă! Amănunte cutremurătoare, numai în FANATIK-ul de VINERI!

INTERNAŢIONAL. SE-NTOARCE FOTBALUL DE MILIARDE! Cel mai bine cotat campionat al lumii începe în acest week-end. De ce prezentare mai are nevoie Premiership după o vară în care s-au cheltuit peste 1.000 de milioane de euro pe transferuri? Află totul despre favoritele la „coroană” dintr-un PRIME TIME marca FANATIK în ediţia de VINERI!

INTERNAŢIONAL. DIN IARBĂ, ÎN LOJĂ. O mare vedetă a fotbalului mondial este foarte aproape să devină patron de echipă după ce a jucat aproape 700 de meciuri la „granzi” ca Manchester United, Real Madrid, AC Milan sau PSG. Află despre cine e vorba din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!